Εκλογές 2012: γιατί ο Παπαδήμος κάνει πίσω

Γιατί ο Λουκάς Παπαδήμος εμφανίζεται να κάνει πίσω σε σχέση με τη διεξαγωγή των εκλογών 2012; Τι προβληματίζει τον Λουκά Παπαδήμο;

Εκκρεμότητες σε οικονομικό επίπεδο, που δεν αφήνουν περιθώρια για καθορισμό της εκλογικής διαδικασίας και της ημερομηνίας των εκλογών 2012, εντόπισε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμη επακριβώς η ημερομηνία των εκλογών 2012, επειδή υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες, που απορρέουν από το Μνημόνιο και πρέπει να διευθετηθούν. Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει ως στόχο να ολοκληρώσει το έργο που επιβάλλεται με βάση το Μνημόνιο προκειμένου η χώρα να προχωρησει στην εκλογή νέας κυβέρνησης. Αυτό σύμφωνα με πολιτικούς παράγοντες ίσως καθυστερήσει τις φημολογούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να καταρτιστεί άμεσα σχετικό πολυνομοσχέδιο, το οποίο να συμπεριλαμβάνει αυτές τις εκκρεμότητες και να τεθεί προς έγκριση στο υπουργικό Συμβούλιο, από τον Λουκά Παπαδήμο, εντός των επομένων ημερών.

Διαβάστε ποια η αλήθεια για τα λευκά ψηφοδέλτια και ποια τα σενάρια συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, μετά τις εκλογές 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.