#

Η μυστική εντολή του Καραμανλή στους δικούς του για τον Τσίπρα

Πώς αλλάζει ρότα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έναντι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα; Ποια η μυστική εντολή του Καραμανλή;

Αλλαγή τακτικής έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να υιοθετεί το καραμανλικό μπλόκ της Νέας Δημοκρατίας, μετά την έντονες παρασκηνιακές εσωκομματικές αντιδράσεις που προκάλεσε το γεγονός ότι επετράπη στον Aλέξη Τσίπρα να μιλήσει στην εκδήλωση για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του Κ. Καραμανλή.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το parapolitika.gr ο Κώστας Καραμανλής έδωσε πριν λίγες ημέρες εντολή σε αρκετούς πρώην υπουργούς της κυβέρνησής του να ξεκινήσουν παρεμβάσεις αποδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ και επιθέσεις εναντίον του και παράλληλα να στηριχθεί η κυβέρνηση Σαμαρά, ώστε να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα περί φλέρτ «Καραμανλή-Τσίπρα».

Χαρακτηριστική ήταν η σημερινή δήλωση του Γιάννη Παπαθανασίου μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε τον Αντώνη Σαμαρά για την καθιέρωση ενιαίου φόρου 15% για την επιχειρηματικότητα και επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκη σχολιάζοντας αρνητικά την εκτίμησή του ότι με αυτό τον τρόπο θα μειωθούν τα δημόσια έσοδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες παρεμβάσεις καραμανλικών πρώην υπουργών, οι οποίοι είτε μέσω συνεντεύξεων σε κυριακάτικες εφημερίδες, είτε μέσω δηλώσεών τους θα μιλούν με θέρμη για την προσπάθεια του ίδιου του Μεσσήνιου πρωθυπουργού για την σωτηρία της χώρας.

Δείτε Ποια τα εγκωμιαστικά λόγια που είπε ο Αλέξης Τσίπρας και τους άφησε όλους άναυδους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!