TA NEA: “Καμμένος κερνάει, Καμμένος πίνει”. Σάλος

Σάλο προκαλεί το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες νοικιάζουν γραφεία προς 6.000 ευρώ το μήνα από τον… πατέρα του Πάνου Καμμένου.

Το μίσθωμα αφορά μέρος του πρώτου ορόφου των γραφείων της Καλλιθέας, ενώ στη γύρω περιοχή υπάρχουν κενοί χώροι γραφείων, οι οποίοι είναι προς ενοικίαση με υποτριπλάσια τιμή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας γεννάται μείζον ηθικό ζήτημα, μιας και τα χρήματα που καταβάλλονται καταλήγουν ξανά στην οικογένεια του Πάνου Καμμένου, ενώ το κόμμα θα μπορούσε να έχει γλιτώσει ένα μέρος των εξόδων με την ενοικίαση φθηνότερου χώρου.

Επιπρόσθετα, όπως σημειώνει πηγή της εφημερίδας, το αρχικό σχέδιο του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ήταν να μισθώσει τρεις διαφορετικούς χώρους, τον καθένα για 6.000 ευρώ, το σχέδιο όμως δεν προχώρησε λόγω άρνησης του Γενικού Διευθυντή του κόμματος να υπογράψει τη σχετική σύμβαση.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα ήρθε και η απάντηση του Ανδρέα Ψυχάρη, τον οποίο λίγο έως πολύ ο Πάνος Καμμένος είχε κατηγορήσει ως «παιδί του μπαμπά» μέσα στη Βουλή εν ώρα αντιπαράθεσης των δύο. Με σχετική ανάρτησή του στο Τwitter ο βουλευτής Α’ Αθήνας σημείωσε: «Ο Καμμένος αντί να λασπολογεί μήπως να μας μιλήσει για το ενοίκιο του κόμματός του στον μπαμπά του;» δίνοντας έτσι μια… πληρωμένη απάντηση στον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Προς ώρας κανένα στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν έχει σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα και όπως αναφέρει το koolnews.gr στο κόμμα του Πάνου Καμμένου επικρατεί αναβρασμός, καθώς δεν υπάρχει κοινή γραμμή. Αναμένεται πάντως ο Πάνος Καμμένος να τοποθετηθεί εντός της μέρας, ενώ σε ορισμένους κύκλους υπάρχει η αίσθηση πως θα κινηθεί και πάλι προς την κατάθεση αγωγής κατά της εφημερίδας του ΔΟΛ.

Διαβάστε γιατί έχασε 7 κιλά ο Πάνος Καμμένος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.