Θεόδωρος Πάγκαλος: αλλάζει “στρατόπεδο” και απαξιώνει το ΠΑΣΟΚ

Ποιες οι νέες δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου; Ποιον υποστηρίζει και τι λέει για το ΠΑΣΟΚ;

Μεγάλη στενοχώρια φαίνεται πως περνά, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αφού μετά τα γεγονότα στην Ελιά, που τον “άφησαν στην άκρη”, δείχνει να αλλάζει τακτική και ιδεολογία και να υποτιμά τα πάλαι ποτέ στελέχη και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε υποστηρικτής του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας “Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι απαραίτητη μέχρι τις εκλογές, στη λήξη της τετραετίας και γι’ αυτό υποστηρίζω τον κ. Σαμαρά παρόλο που έχω πολλές επιφυλάξεις αν όλα όσα κάνει ο κ. Σαμαράς είναι αυτά που θα μου δημιουργούσαν ένα αίσθημα αν θέλετε ενεργού αλληλεγγύης. Η αλληλεγγύη είναι καταναγκασμένη και προέρχεται από το γεγονός ότι πρέπει να ρυθμίσουμε το θέμα του χρέους τώρα”.

Ταυτόχρονα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τάχθηκε για ακόμη μια φορά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως “Όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστική, ακαδημαϊκή και λοιπά είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει ρουφιάνος, δεν υπάρχει φαύλος, δεν υπάρχει ρουσφετολόγος να μην έχει περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι εκεί είναι”.

Διαβάστε ποιο το άκομψο σχόλιο του Πάγκαλου για το ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.