Μίκαελ Σουμάχερ: ανατροπή με την αρπαγή του ιατρικού φακέλου

Ποια είναι η ανατροπή με την αρπαγή του ιατρικού φακέλου του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 Μίκαελ Σουμάχερ;

Την ώρα που η σύζυγος του Μίκαλερ Σουμάχερ, Κορίνα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά από 6 μήνες, αισιοδοξώντας για την πορεία της υγείας του πιλότου, οι γαλλικές αρχές ξέμπλεκαν το «κουβάρι» της μυστήριας αρπαγής του ιατρικού φακέλου του πρωταθλητή της φόρμουλα 1.

Μια Ελβετική εταιρεία διακομιδής με ελικόπτερα που θα εξέταζε την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ για το αν θα μπορούσε να μεταφερθεί με αυτόν τον τρόπο από την Γκρενόμπλ στην Λωζάννη βρίσκεται σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Dauphine Libere πίσω από την αρπαγή των στοιχείων του ιατρικού φακέλου του «πιλότου».

Οι εισαγγελικές αρχές της χώρας εντόπισαν την διεύθυνση IP από την οποία εστάλη σε διάφορα Ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης τον email με τα ιατρικά στοιχεία του Μίκαελ Σουμάχερ έναντι 50.000 ευρώ και πλέον αναζητούν το άτομο που κρύβεται πίσω από την κλοπή και προσπάθησε να επωφεληθεί οικονομικά από την υπόθεση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αρχικές υποψίες που είχαν πέσει στο πλήρωμα του ασθενοφόρου με το οποίο μεταφέρθηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ αναιρέθηκαν.

Την ίδια ώρα, ο Μίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί για έβδομο μήνα να παλεύει για την υγεία του με τους γιατρούς να ελπίζουν πως ο πρωταθλητής της φόρμουλα 1 δεν θα μείνει παράλυτος και την γυναίκα του Κορίνα να χαμογελά ξανά.

«Πάμε μπροστά. Αργά βέβαια, αλλά τουλάχιστον πάμε μπροστά» δήλωσε η επί 18 χρόνια σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ σε Γερμανικό περιοδικό. Η Κορίνα, φορώντας τζιν και μία απλή καλοκαιρινή μπλούζα εμφανίστηκε το Σάββατο στο ράντσο στην Givrins της Ελβετίας. Εκεί γέλασε, αστειεύτηκε και μοίρασε σοκολάτες σε όλους!

Δείτε ποιες είναι οι εξελίξεις για τον Μίκαελ Σουμάχερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.