Χριστίνα Μαραγκόζη: τελικά πήγε στην κηδεία του Βαρδή, πώς αντέδρασε η Καλλιστώ

Πώς πήρε την απόφαση να πάει στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή, η Χριστίνα Μαραγκόζη παρά την απαγόρευση της Καλλιστώς;

Πλήθος καλλιτεχνών, φίλων, συγγενών, συνεργατών αλλά και απλού κόσμου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/4) στο κοιμητήριο της Παιανίας για το τελευταίο “αντίο” στον Αντώνη Βαρδή.

Μεταξύ άλλων, στην κηδεία παρευρέθηκε και η Χριστίνα Μαραγκόζη παρά την κοφτή απαγόρευση της κόρης του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώς.

Η επί 10 χρόνια σύζυγος του σπουδαίου καλλιτέχνη, Χριστίνα Μαραγκόζη αγνόησε την προειδοποίηση της Καλλιστώς Βαρδή και βρέθηκε στην Παιανία για να αποχαιρετήσει τον άνδρα που πέρασε μαζί του 10 ολόκληρα χρόνια και όπως η ίδια λέει, ήταν “κομμάτι της ζωής της”.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη πήγε μαζί με μία φίλη της, ντυμένη στα μαύρα, ενώ όσοι την διέκριναν στο πλήθος, λένε ότι ήταν συντετριμμένη από την απώλεια του πρώην συζύγου της. Μάλιστα, φρόντισε η παρουσία της να είναι διακριτκή, αποφεύγοντας τους χαιρετισμούς, ζώντας βουβά τον πόνο της.

Σύμφωνα με τους παρευρισκομένους, η Καλλιστώ Βαρδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει βλέποντας την εμφάνιση της Χριστίνας Μαραγκόζη, ωστόσο, αναμένονται εξελίξεις για την άγνωστη κόντρα.

Διαβάστε το βιογραφικό του Αντώνη Βαρδή, τα συγκινητικά μηνύματα στο twitter για τον Αντώνη Βαρδή, ποιες γυναίκες σημάδεψαν τη ζωή του Αντώνη Βαρδή, ποιο το συγκινητικό αντίο της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή, δείτε τα 461 καλύτερα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή, πώς αντιμετώπισε ο Γιάννης Βαρδής τον θάνατο του πατέρα του, το ξέσπασμα του διεθυντή του mega για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, ποια η κατάσταση της κόρης του Αντώνη Βαρδή Καλλιστώς, ποιο το χυδαίο σχόλιο για τον Αντώνη Βαρδή στο facebook, ποια η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, γιατί η Καλλιστώ Βαρδή απαγόρευσε στη Χριστίνα Μαραγκόζη να πάει στην κηδεία και πώς εμπλέκεται η Ρένα Δούρου στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.