Βαγγέλης Γιακουμάκης: Γιατί η μητέρα του πιστεύει πως δεν ήταν αυτοκτονία

Γιατί η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη πιστεύει πως ο γιος της δεν αυτοκτόνησε;

Ολοένα και οργιάζουν τα σενάρια, που αφορούν στην αυτοκτονία (;) του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη κοντά στη λίμνη των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με αυτά «το μοιραίο κόψιμο στο δεξί καρπό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ταιριάζει με τις διαστάσεις της λάμας του αναδιπλούμενου σουγιά, που βρέθηκε δίπλα του», όπως αναφέρουν πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ιατροδικαστική έκθεση καταγράφεται εύρημα και δεύτερης μικρότερης αμυχής, «δοκιμαστικής» όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, σε κοντινό σημείο από το μοιραίο βαθύ πλήγμα, δείγμα της ενστικτώδους αντίδρασης επιβίωσης του ατόμου.

Αυτή η διαπίστωση, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., αναδεικνύει με δυσάρεστο τρόπο την αποφασιστικότητα του 20χρονου σπουδαστή, Βαγγέλη Γιακουμάκη να προβεί στο απονενοημένο διάβημά του, παρά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθειά του.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, έχασε τη ζωή του, το πολύ σε 5 λεπτά, από την ακατάσχετη αιμορραγία, που προκάλεσε το κόψιμο της φλέβας του, ενώ δεν αποκλείεται να περπάτησε λίγα μέτρα έως ότου πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Τι λέει όμως η μητέρα του άτυχου φοιτητή γι΄αυτό; Τόσο η ίδια αλλά και οι συγγενείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους αυτοκτόνησε.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που σε κουβέντες η μητέρα του υποστηρίζει πώς το παιδί της δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Απο την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες απο την Κρήτη δεν είναι ακόμη δυνατή η λήψη κατάθεσης από την άτυχη μητέρα, η οποία δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τις αστυνομικές έρευνες, ανασύροντας από τη μνήμη της λεπτομέρειες της τελευταίας τηλεφωνικής συνομιλίας με τον γιο της.

Διαβάστε ποια η τελική απόφαση του ιατροδικαστή για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.