Ελένη Μενεγάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία έξω από την αίθουσα τοκετού

Ποια η νέα φωτογραφία έξω από την αίθουσα τοκετού του μαιευτήριου όπου γέννησε η Ελένη Μενεγάκη, που δεν είδε το φως της δημοσιότητας;

Μετά το βίντεο με την αντίδραση του Ματέο όταν γέννησε η Μενεγάκη, μία νέα φωτογραφία βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας και δείχνει τις ώρες αγωνίας έξω από την αίθουσα τοκετού του μαιευτηρίου.

Μία φωτογραφία που δεν είχε δει έως τώρα τα φώτα της δημοσιότητας και αφορά στο στενό οικογενειακό περιβάλλον, της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, είναι αυτή που δημοσιεύει την Κυριακή 5 Απριλίου η εφημερίδα «Reallife».

Η φωτογραφία τραβήχτηκε έξω από την αίθουσα τοκετών του μαιευτηρίου «Ιασώ», την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη, έφερνε στον κόσμο τον τέταρτο παιδάκι της, την κορούλα της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Στη φωτογραφία φαίνεται η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου, Λιλίκα, αλλά και ο αδελφός του, Λευτέρης Παντζόπουλος, όσο περιμένουν τον γιατρό να τους φέρει τα ευχάριστα νέα του ερχομού της μικρής.

Δείτε τη φωτογραφία έξω από την αίθουσα τοκετού της Ελένης Μενεγάκη:

eleni-menegaki-gennise-2

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις της Μενεγάκη μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο και πόσο στοίχισε η σουίτα στο μαιευτήριο ΄που γέννησε η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.