Άννυ-εξέλιξη σοκ: Πώς αποκαλύπτεται κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων

Ποια τα σενάρια παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων που εξετάζουν οι Αρχές για την υπόθεση της άτυχης Άννυ;

Ακόμη και την περίπτωση της σεξουαλικής κακοποίησης εξετάζουν πλέον οι αρχές στην υπόθεση της Άννυ, καθώς ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της ανακρίτριας αναμειγνύει στην υπόθεση της τετράχρονης οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων.

Η επιστολή φέρεται να σκιαγραφεί κύκλωμα οργανωμένης παιδοφιλίας πίσω από το φρικτό έγκλημα, εμπλέκοντας στην υπόθεση ισχυρά οικονομικά άνδρες και μάλιστα επώνυμους. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή δεν συμπεριλήφθηκε στην δικογραφία της υπόθεσης, αλλά παραπέμφθηκε σε ειδικό εισαγγελέα.

Πάντως δικηγόροι της υπόθεσης της δολοφονίας της μικρής Άννυ σχολιάζοντας το περιεχόμενο της επιστολής τόνισαν πως «Αυτός ή αυτή που απέστειλε την επιστολή αυτή δε νομίζω ότι είχε σκοπό να βοηθήσει την έρευνα αν είχε στοιχεία για όλο αυτό που καταγγέλλει θα ήταν πιο καλό σε αυτή τη φάση να ερχόταν και να μιλήσει αν και εφόσον υπάρχουν δεδομένα που να οδηγούν σε αυτό που καταγγέλλει δηλαδή σε κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπόριο πώλησης οργάνων διότι έτσι ανώνυμα δε μπορεί να έχει ισχυρή βάση αυτός ο ισχυρισμός το μόνο που καταφέρνει κανείς έτσι είναι να μπερδεύει περισσότερο την υπόθεση».

Εν τω μεταξύ ειδικός ψυχίατρος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο παιδοφιλίας και σεξουαλικής κακοποίησης της 4χρονης και πιο συγκεκριμένα το παιδί να βρήκε φριχτό θάνατο και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο εν γνώση του 27χρονου.

Ο ψυχίατρος σκιαγραφώντας μάλιστα το προφίλ του 27χρονου φέρεται να ανέφερε πως συγκέντρωνε τα χαρακτηριστικά του παιδόφιλου, ωστόσο ο ψυχίατρος δεν το θεωρούσε τότε και απολύτως αξιόπιστο καθώς ο 27χρονος άλλαζε συνεχώς την κατάθεσή του.

Εν τω μεταξύ ο κατηγορούμενος άλλαξε την αρχική κατάθεσή του και φέρεται να επιχείρησε να εμπλέξει στην όλη υπόθεση και τον φίλο του, που αποκάλυψε στις Aρχές το φρικιαστικό έγκλημα του 27χρονου πατέρα.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του δήλωνε ότι ο 27χρονος δεν έβρασε το παιδί, τονίζοντας ότι το σπίτι όπου έμενε δεν είχε καν κουζίνα.

Διαβάστε ποιος υποστηρίζει ότι η Άννυ είναι ζωντανή και πώς η γιαγιά της Άννυ ανατρέπει τελείως την υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.