Ιρίνα Σάικ – Μπράντλευ Κούπερ: Χωρισμός λόγω… πεθεράς

Με ποιον τρόπο η μητέρα του Μπράντλευ Κούπερ συνέβαλε στον χωρισμό του ηθοποιού με την Ιρίνα Σάικ;

Δεν θέλει να στρώσει με τίποτα η ζωή της Ιρίνα Σαίκ μετά τον χωρισμό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το μοντέλο “έστειλε” από εκεί που ήρθε και τον Μπράντλευ Κούπερ έχοντας βέβαια βρει ήδη νέο αντικαταστάτη.

Οι δυο τους ήταν αχώριστοι για καιρό και δεν δίσταζαν να ζουν τον έρωτά τους και μπροστά στα αδιάκριτα μάτια των παπαράτσι. Από τον περασμένο Απρίλιο η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ απολάμβαναν τρυφερές στιγμές δίνοντας συχνά τροφή στους παπαράτσι.

Φαίνεται όμως πως η παρέμβαση τρίτου(και τι τρίτου) προσώπου όχι μόνο προξένησε προβλήματα στο ζευγάρι αλλά οδήγησε και στον χωρισμό.

Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, οι διακοπές των Χριστουγέννων αποτέλεσαν ένα κρας τεστ για τον Κούπερ και την Σάικ αφού η παρουσία της μητέρας του ηθοποιού, Γκλόρια, προκάλεσε όλα τα προβλήματα.

Οπως ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον της Ρωσίδας, η μητέρα του Μπράντλεϊ Κούπερ δεν έβλεπε με καλό μάτι το γεγονός πως ο γιος της ασχολούνταν αποκλειστικά με την Σάικ, την οποία δεν ενέκρινε για μέλλουσα νύφη της. Από την άλλη, το σούπερ μόντελ τα είχε… πάρει με την… πεθερά που ήταν παρούσα παντού και υπήρξαν τσακωμοί που έφεραν και τον χωρισμό.

Οι φήμες αναφέρουν ότι η Ιρίνα ξεπερνάει ήδη τον χωρισμό με τον Κούπερ στην αγκαλιά του μοντέλου Στέφεν Τζέιμς.

Διαβάστε τον τρόπο με τον οποίο χώρισαν Ατζελίνα Τζολί-Μπράντ Πιτ και την
νευρική ανορεξία που μαστίζει την Ατζελίνα Τζολί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.