Πόπη Χατζηδημητρίου: Αγνώριστη, πώς είναι σήμερα αυτή η ψυχή [φωτο]

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια Πόπη Χατζηδημητρίου;

H Πόπη Χατζηδημητρίου απέχει πολλά χρόνια από την τηλεόραση.

Υπήρξε από τα αγαπημένα παιδιά του Νίκου Μαστοράκη και στο ενεργητικό της υπάρχουν πολλές εκπομπές στις οποίες συμετείχε.

Βέβαια η Πόπη Χατζηδημητρίου μας έχει μείνει περισσότερο ως η παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ», όταν αποχώρησε η Ρούλα Κορομηλά από τον ΑΝΤ1 και μετά βέβαια ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη. Ήταν παρουσιάστρια για μια χρονιά και δεν τη λες και τη μεγαλύτερη επιτυχία της.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και τον Στρατή Λημνιό.

Η παρουσιάστρια είναι 16 χρόνια μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, αφού από το 2000 αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική διαδρομή, αλλά και την καθημερινότητά της.

Πλέον, η Πόπη Χατζηδημητρίου ασχολείται με την επικοινωνία σε γνωστό οίκο μόδας και μάλιστα προ ημερών ανέβασε και μια φωτογραφία όπου πόζαρε δίπλα σε μια ραπτομηχανή. Η ίδια εξήγησε ότι η φωτογραφία δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα κομμάτι της δουλειάς της.

«Είναι ένα τελείως καινούργιο πεδίο για μένα, που όμως με ενδιαφέρει πολύ. Όσο για τον χώρο της μόδας, μάλλον μου είναι οικείος διότι το μικρόβιο το είχα πάντα, τις εικόνες, τους ήχους, από την οικογένεια, από τις γιαγιάδες μου, που ασχολούνταν με το ρούχο, με τα υφάσματα, οπότε οι ραπτομηχανές και τα καρούλια δεν μου είναι κάτι ξένο», είπε η Πόπη Χατζηδημητρίου στην Freddo.

Δείτε πώς είναι η Πόπη Χατζηδημητρίου σήμερα:

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μαριλένα από το Δέκα λεπτά κήρυγμα, ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης και ο Πρόδρομος του Big Brother.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!