Αμέλια Αναστασάκη: Tρίτο πρόσωπο στον γάμο Καψή, βάφτιση κόρης, Κώστας Αποστολάκης

Πώς η Αμέλια Αναστασάκη έγινε το τρίτο πρόσωπο στον 30ετή γάμο του Μανώλη Καψή και ποιες οι σχέσεις με τον πρώην της, Κώστα Αποστολάκη;

Ενώ η Αμέλια Αναστασάκη και ο Κώστας Αποστολάκης ετοιμάζονται να βαφτίσουν την κόρη τους, η ξανθιά δημοσιογράφος έχει ήδη βρει άλλη αγάπη.

Η Αμέλια Αναστασάκη φαίνεται οτι είναι το τρίτο πρόσωπο στον 30ετή γάμο του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή με την σύζυγο του Σοφία.

Άγνωστο παραπέμενει αν αυτός να ήταν ο λόγος που χώρισε με τον Κώστα Αποστολάκη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της esspresso, η ξανθιά δημοσιογράφος δηλώνει ερωτευμένη και μάλιστα μένει ήδη κάτω από την ίδια στέγη με τον χωρισμένο πια, σύντροφο της.

Το αστείο στην υπόθεση είναι πως ο Μανώλης Καψής δεν είχε καν το θάρρος να χωρίσει την σύζυγό του τετ-α-τετ, κάτι που η Σοφία δεν θα του το συγχωρέσει ποτέ. Αντ’ αυτού, της έστειλε ένα λακωνικό μήνυμα όπου παραδεχόταν τον έρωτά του για την Αμέλια Αναστασάκη και την πρόθεσή του να ζήσει μαζί της.

Το νέο ζευγάρι Καψής-Αναστασάκη απόλαυσε βόλτες στα σοκάκια της Τζιάς, όπου ο Μανώλης Καψής, διαθέτει σπίτι και μέχρι πρότινος περνούσε τα καλοκαίρια με την πρώην οικογένεια του, χωρίς να ενδιαφερθεί στιγμή για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Εδώ και αρκετό καιρό Κώστας Αποστολάκης και Αμέλια Αναστασάκη ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους, ωστόσο, τους ενώνει η αγάπη τους για την 4 ετών κόρη τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχουν βαφτίσει ακόμα τη μικρούλα γιατί ήθελαν να θυμάται το μυστήριο.

«Η κόρη μου το Σεπτέμβριο γίνεται 4 χρονών. Κι εγώ βαφτίστηκα μεγάλος, 3,5 χρονών, το ίδιο και η μητέρα της, η Αμέλια. Εμένα οι γονείς μου ήθελαν να θυμάμαι τη βάφτισή μου και τη θυμάμαι. Θυμάμαι την κολυμπήθρα με το νερό, γιατί ήταν δύσκολο και δεν μου άρεσε που μπήκα, κι αυτό εντυπώθηκε. Το όνομα της μικρής ήταν γραμμένο από την αρχή, Αγάπη-Ιουλία. Δικαιωματικά πήρε το όνομα της γιαγιάς που τη μεγαλώνει, Ιουλία, μητέρας της Αμέλιας. Θα τη βαφτίσουμε τον Οκτώβριο, το πού δεν το ξέρουμε, Αθήνα ή Κρήτη. Θα είναι πολύ κλειστή βάφτιση, θα καλέσουμε γύρω στα 30 άτομα και τα χρήματα που θα δίναμε για τη δεξίωση μετά θα τα δώσω σ’ ένα ίδρυμα με παιδάκια, από το να πάνε σε φαγοπότι», αποκάλυψε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη χώρισαν έπειτα από δύο χρόνια. Λίγο καιρό μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού επέλεξαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

“Το αποφασίσαμε από κοινού κι έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες του διαζυγίου μας, το οποίο θα είναι συναινετικό. Οι σχέσεις μας παραμένουν φιλικές. Άλλωστε έχουμε ένα παιδί που λατρεύουμε και η επιθυμία μας είναι να διαφυλάξουμε την ηρεμία του”, δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα Εspresso.

“Εγώ αν και παντρεύτηκα, ήμουν κατά του γάμου. Ωστόσο, όταν αγαπάς έναν άνθρωπο που πιστεύει σ’ αυτόν τον θεσμό, δεν είναι κόπος να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Ακόμη κι αν εσύ έχεις άλλα πιστεύω. Το ήθελε η Αμέλια, το ήθελαν και οι γονείς μου και έτσι δεν κακοκάρδισα κανέναν. Επί της ουσίας αυτό που κάνει μία σχέση να αντέχει στο χρόνο είναι η αλήθεια των συναισθημάτων και η εσωτερική της δύναμη”, συνέχισε ο Κώστας Αποστολάκης.

Η Αμέλια Αναστασάκη γνώρισε τον Μανώλη Καψή στο MEGA όταν ήταν διευθυντής της, ενώ το κανάλι ακόμα ήταν στα πάνω του.

Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στην όμορφη Αμέλια Αναστασάκη για την διαχείριση του χρόνου της. Από την μια ετοιμάζει τη βάφτιση της κόρης της μαζί με τον πρώην σύζυγο της Κώστα Αποστολάκη και από την άλλη έχει χρόνο για νέο έρωτα και διακοπές με τον σύντροφο της.

Διαβάστε πώς ήρθαν πιο κοντά Αμέλια Αναστασάκη – Μανώλης Καψής στους διαδρόμους του Mega.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.