Τώρα εξηγούνται όλα: Τι “δουλειά” κάνει η σύζυγος του Άρη Πορτοσάλτε. Γλείψιμο μέχρι αηδίας

Τι δουλειά κάνει η σύζυγος του Άρη Πορτοσάλτε;

Σάλος έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για τη σύζυγο του υπαλλήλου του Αλαφούζου, Άρη Πορτοσάλτε.

Τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητα προκαλούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που έχει δεινοπαθήσει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Δεν ισχύσει, όμως, το ίδιο για τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος μπορεί να απαιτεί κάθε τρεις και λίγο απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, όμως την ίδια στιγμή η σύζυγός του εμφανίζεται να εργάζεται σε δημόσιο ΜΜΕ.

Η κυρία, λοιπόν, Δέσποινα Κουτσομητροπούλου πληρώνεται από όλους εμάς, τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες για να κάνει τι;

Τις δημόσιες σχέσεις του Μητσοτάκη και τις εμπλεκόμενης σε σειρά σκανδάλων, συζύγου του, Μαρέβας, αφού έχει αποσπασθεί στη Νέα Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα αρθρογραφεί στην athensvoice.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από ένα και πλέον χρόνο, την άνοιξη του 2017, φρόντισε vste η σύζυγος του Πορτοσάλτε να αποσπαστεί από το ΑΠΕ στη Ν.Δ και συγκεκριμένα στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος.

Ταυτόχρονα η σύζυγος του Πορτοσάλτε γράφει αγιογραφίες για την Μαρέβα των σκανδάλων, ενώ ο Άρης του Αλαφούζου βγάζει καθημερινά τα λύσσακά του κατά της κυβέρνησης. Όλοι καταλαβαίνουμε τον λόγο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.