Βόμβα ΣΚΑΪ: Γιατί πάγωσαν όλα τα προγράμματα του Ατζούν. Ρήξη, μυστικά ραντεβού και…

Γιατί διακόπτονται όλα τα προγράμματα του Ατζούν Ιλίτζαλι από τον ΣΚΑΪ; Οριστική ρήξη ή καυγαδάκι;

Σε νέο σκηνικό ρήξης οδηγείται ο Ατζούν Ιλίτζαλι με τον ΣΚΑΪ.

Ο Σκάι και η Ατζουν μίντια γνώρισαν μεγάλες δόξες τα προηγούμενα χρόνια με προγράμματα όπως το Survivor, το Voice και το Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Φαίνεται όμως πως αυτή η συνεργασία βαίνει προς το τέλος της, με τις δύο πλευρές να είναι στα κάγκελα.

Πηγές από τον ΣΚΑΙ λένε πως μετά το τέλος του φετινού «The Voice», παγώνει η συνεργασία με τον Τούρκο καναλάρχη, σύμφωνα με το nassosblog.

Τα στελέχη αλλά και η διοίκηση του ΣΚΑΪ είναι στην κυριολεξία έξαλλοι με τους χειρισμούς που έγιναν για το talent show και κοντεύουν να το τινάξουν κυριολεκτικά στον «αέρα».

Η Acun Medya ενημερώθηκε ήδη να μην κάνει καμία προετοιμασία για «My style Rocks» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που υπήρχε η αρχική σκέψη να έβγαιναν στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Τι θα κάνει ο Ατζουν μετά τον ΣΚΑΙ

Ήδη ο Τούρκος καναλάρχης βολιδοσκοπεί μια άλλη κατάσταση και μια νέα συνεργασία και μάλιστα θα γίνει και μυστικό ραντεβού τις επόμενες μέρες για το οποίο και θα σας ενημερώσω εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

Τώρα όσον αφορά το «Voice» φαίνεται πως η τελική σύνθεση έχει κλείσει τουλάχιστον για την επιτροπή με την Ζουγανέλη στην τέταρτη καρέκλα και μέσα στην ημέρα ίσως υπάρξει και ανακοίνωση από το κανάλι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.