Σοκ: Αυτοκτόνησε η 18χρονη που βι@στηκε στη Ζάκυνθο. Συγκλονιστικές μαρτυρίες [φωτο]

Πώς αυτοκτόνησε η 18χρονη τουρίστρια που βι@στηκε στη Ζάκυνθο;

Τον εφιάλτη που έζησε η 18χρονη κόρη της, όταν έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια διακοπών που έκανε στη Ζάκυνθο, περιγράφει η μητέρα του κοριτσιού, υποστηρίζοντας ότι αυτή η οδυνηρή εμπειρία και η αίσθησή της ότι δεν επρόκειτο να αποδοθεί Δικαιοσύνη, την οδήγησαν τελικά στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μιλώντας στην ιρλανδική mirror, η Άννα Κρόου αναφέρει ότι η κόρη της, Τζούλι αυτοκτόνησε στις 4 Νοεμβρίου, λιγότερο από τρεις μήνες έπειτα από τη φρικτή εμπειρία που καταρράκωσε την ίδια και την οικογένειά της.

Η 18χρονη είχε πάει στη Ζάκυνθο το καλοκαίρι προκειμένου να περάσει τις διακοπές της μαζί με φίλους. Εκεί, σύμφωνα με τη μητέρα, το κορίτσι δέχτηκε διπλή επίθεση την πρώτη κιόλιας ημέρα που βρισκόταν στο νησί.

«Η κόρη μου είχε στοιχειωθεί από τη σκέψη ότι δεν θα έβρισκε ποτέ το δίκιο της», λέει η μητέρα της 18χρονης από την Ιρλανδία. Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Άννα Κρόου, περιγράφει τα όσα συγκλονιστικά της είχε αποκαλύψει η κόρη της.

Όπως λέει, η Τζούλι δέχθηκε δύο επιθέσεις στη διάρκεια πάρτι σε κλαμπ της Ζακύνθου όπου πήγε με τις φίλες της. Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης της νύχτας, στις 16 Αυγούστου, όταν ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει και ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Δύο βράδια μετά, στις 18 Αυγούστου, κάποιοι – ενδεχομένως οι ίδια – της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα βιασμού. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο κλαμπ υπήρχε ένας ξανθός άνδρας, που ονομάζεται Κρις, ο οποίος δήλωνε ότι ήταν Σουηδός και χόρευε μαζί της. Κάποια στιγμή, ο Κρις έβαλε τον αντίχειρά του στο στόμα της Τζούλι και οι γύρω της υποψιάστηκαν ότι μπορεί να της έδωσε κάτι – κατά πάσα πιθανότητα ναρκωτική ουσία – να καταπιεί.

Το νεαρό κορίτσι άρχισε να ζαλίζεται και λίγο αργότερα αποχαιρέτησε τις φίλες της και επέστρεψε στο δωμάτιο που νοίκιαζε για να κοιμηθεί. Εκεί, η Τζούλι γνώρισε έναν άλλο νεαρό άνδρα έξω από το διαμέρισμά της, ο οποίος την προσκάλεσε στο δικό του, όμως, εκείνη αρνήθηκε και πήγε να κοιμηθεί.

Οι φίλες της επέστρεψαν σπίτι αργότερα με κάποια αγόρια και προσπάθησαν να ξυπνήσουν την Τζούλι για να πάνε όλοι μαζί στην πισίνα, όμως εκείνη ήταν εξαντλημένη. Ώρες αργότερα, η 18χρονη άνοιξε τα μάτια της και έπαθε σοκ καθώς αντίκρισε αίμα στο κρεβάτι της. Η νεαρή κοπέλα έφερε, επίσης, μελανιές και μώλωπες στο σώμα της και έτσι κατάλαβε ότι “κάτι απαίσιο της είχε συμβεί”, χωρίς, όμως, να ξέρει τι ακριβώς.

«Ένιωθε πολύ αβοήθητη»

«Αυτό που τη βασάνιζε περισσότερο είναι ότι, επιστρέφοντας σπίτι μας, συνειδητοποίησε ότι ήταν πλέον πολύ αργά για να βρεθεί ο δράστης», αποκαλύπτει η μητέρα της. «Αυτό ακριβώς τη βασάνιζε. Και η ίδια έλεγε πως έχει στοιχειωθεί από το τραύμα και τη σκέψη του τι είχε γίνει και ότι δεν θα υπάρξει καμία απόδοση δικαιοσύνης. Ένιωθε πολύ αβοήθητη».

«Η ίδια δεν ήθελε να κρύβει πλέον το τι της συνέβη και γι’ αυτό και εμείς μιλάμε δημόσια. Σκοπός μας είναι οι γονείς και οι νέοι να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν ότι εκεί έξω υπάρχουν επιτήδειοι που επιτίθενται σε μικρά παιδιά», ανέφερε η Άννα Κρόου.

Η Τζούλι ήρθε σε επαφή με τη Μονάδα Θεραπείας της Σεξουαλικής Προσβολής και το Κέντρο Κρίσεων του Δουβλίνου. Ωστόσο, ένα πρωινό πήρε τη μοιραία απόφαση να βάλει τέρμα στη ζωή της. Οι γονείς της ανακάλυψαν ένα σημείωμα στο δωμάτιο του παιδιού τους, όπου η Τζούλι τους ενημέρωνε για την πράξη της.

Την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την σώσουν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.