Σοκ στη Βουλή: Κατέρρευσε ο Τρύφων Αλεξιάδης. Τον έσωσε ο Πολάκης, ποια η κατάσταση της υγείας του

Ποιο το σοβαρό επεισόδιο με την υγεία του Τρύφωνα Αλεξιάδη στη Βουλή;

Έντονη αδιαθεσία αισθάνθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετέφεραν πάνω σε καρέκλα στο ιατρείο της Βουλής και αυτή την ώρα αναμένεται το ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ο Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπευσε να τον βοηθήσει -καθότι γιατρός στο επάγγελμα- καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως του είχε γυρίσει η γλώσσα.

Σοβαρό επεισόδιο με την υγεία του είχε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έπαθε κρίση επιληψίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ήταν σοβαρό, καθώς είχε γυρίσει η γλώσσα του κ. Αλεξιάδη.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση των γιατρών βουλευτών, μεταξύ των οποίων ο Παύλος Πολάκης και η Όλγα Γεροβασίλη.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι γιατροί της Βουλής και ο κ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής. Πολλοί είναι οι βουλευτές που περιμένουν από έξω για να μάθουν τα νεότερα για την υγεία του.

Λίγο αργότερα βγήκε από το ιατρείο ο κ. Πολάκης και ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις και νοσηλεία.

Όπως ήταν φυσικό, στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε πανικός και η συνεδρίαση διακόπηκε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.