Σάλος με πατέρα Μπόρις Τζόνσον: Αυτή είναι η βίλα στο Πήλιο όπου ταξίδεψε. Ένοχο παρελθόν [φωτο]

Πώς ταξίδεψε παράτυπα στη βίλα του στο Πήλιο ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον;

Στο Πήλιο όπου διαθέτει εξοχικό βρέθηκε ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, Στάνλει, παρά τις οδηγίες του υπουργείου Εξωτερικών που λένε ότι οι Βρετανοί δεν πρέπει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό εκτός κι αν υπάρχει σημαντικός λόγος.

Ο 79χρονος προσγειώθηκε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου έπειτα να μεταβεί στο Πήλιο. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ήρθε μέσω Βουλγαρίας για να παρακάμψει την απαγόρευση της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο έως και τις 15 Ιουλίου. Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σάλο στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ειδικότερα, τα βρετανικά μέσα εκτός του ότι φρόντισαν να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν πως ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον παράκουσε τις εντολές του γιου του, ο οποίος συμβούλεψε τους Βρετανούς να ταξιδεύουν στο εξωτερικό μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Μάλιστα, την «είδηση» φρόντισε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Στάνλεϊ Τζόνσον, αφού ανάρτησε στο προσωπικό του instagram φωτογραφία του από το αεροδρόμιο της Αθήνας φορώντας μάσκα.

View this post on Instagram

Arriving in Athens this evening!

A post shared by Stanley Johnson (@stanleyjohnson) on

«Ήρθα στο Πήλιο για μία πολύ σημαντική δουλειά, να “θωρακίσω” την ιδιοκτησία μου απέναντι στον κορωνοϊό, εν όψει της επερχόμενης σεζόν ενοικίασης. Πρέπει να ορίσω τις αποστάσεις ασφαλείας στο κατάλυμα γιατί το παίρνουν πολύ σοβαρά εδώ» δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους που τον εντόπισαν στο σπίτι του το βράδυ της Τετάρτης.

«Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από πού ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ, ανέφερε.

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού πρόσθεσε πως: «Πρέπει να δημιουργήσουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Από όσα έχω δει οι αφίξεις των Βρετανών δεν θα κάνουν κακό στους Έλληνες αφού οι Έλληνες είναι τόσο προσεκτικοί».

Η βίλα της οικογένειας Τζόνσον στο Πήλιο

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η πολυτελής οικία της οικογένειας Τζόνσον στο Πήλιο έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και μια πισίνα, ενώ η ταράτσα έχει μοναδική θέα.

Φανατικός επισκέπτης της χώρας μας και μάλιστα του Πηλίου είναι και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Η βίλα, που ονομάζεται «Villa Irene» και χτίστηκε το 2000, είναι ένα διώροφο πέτρινο σπίτι, δίπλα στη θάλασσα, με πισίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δύο πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, καθιστικό και μεγάλα μπαλκόνια. Είναι για χρόνια το ησυχαστήριο τόσο του 79χρονου Στάνλεϊ Τζόνσον, όσο και του γιου του και πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.



Όταν δεν την χρησιμοποιεί η οικογένεια, την νοικιάζουν ενώ έχουν φτιάξει και ειδική σελίδα για να την διαφημίσουν στους υποψήφιους ενοικιαστές.

Ο ίδιος ο Μπόρις Τζόνσον συνδέεται στενά με αυτή τη βίλα. Περνάει αρκετά συχνά τις διακοπές του εκεί, λατρεύει το φαγητό του Πηλίου και είναι το ησυχαστήριό του. Ωστόσο έχει συνδεθεί και με ένα σκάνδαλο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ήταν το μέρος που πήγαινε με την τότε ερωμένη του, ενώ χώριζε από την για 25 χρόνια σύζυγό του Μαρίνα, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά. Ειδικότερα, είχε πάει σε αυτή τη βίλα την πρωτοχρονιά του 2019, με την 31χρονη σήμερα Κάρι Σίμοντς. Η Κάρι Σίμοντς είναι πλεόν η αρραβωνιαστικιά του ενώ πρόσφατα απέκτησαν παιδί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.