Νίκος Χατζηνικολάου: Γιατί ζήτησε συγγνώμη και από ποιον – «Γράψτε λάθος»

Στο στόχαστρο και πάλι o Νίκος Χατζηνικολάου, γιατί ζήτησε συγγνώμη και από ποιον;

Ο Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής ειδήσεων Νίκος Χατζηνικολάου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόσωπο των ημερών.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής για ένα tweet που έκανε καλώντας τον Νάσο Ηλιούπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να μαζέψει τα… τρολ του.

Αφορμή ήταν η σφοδρή κριτική που δεχόταν για τη συνέντευξη που θα έδινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 πριν ακόμα βγει στο φως της δημοσιότητας και οι δύο άνδρες έλυσαν τις όποιες διαφορές τους μέσω του ραδιοφωνικού αέρα.

Ωστόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο μα αυτή τη φορά εξαιτίας ενός retweet που ήταν αρκετό για να ξεσπάσει μια νέα κόντρα. Ο δημοσιογράφος έκανε παράθεση στον προσωπικό του λογαριασμό μια αναφορά ενός χρήστη για τον Κώστα Βαξεβάνη και τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:

«Δεν πήρα θέση σε όσα λένε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνέντευξή του με τον Μητσοτάκη. Το έκανα γιατί τον θεωρώ δημοσιογράφο και η δουλειά του δεν κρίνεται με αυτό τον τρόπο.

Ο ίδιος ωστόσο, έκανε retweet αυτή την άποψη για συναδέλφους του. Μπράβο Νίκο».

Αυτό ανέφερε ο Κώστας Βαξεβάνης σε ανάρτησή του και ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε με τη σειρά του ως εξής: «Δεν συμφωνώ με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου tweet.

Η αναπαραγωγή του από συνεργάτη μου ήταν λάθος. Ποτέ δεν έχω σχολιάσει συνάδελφο μου με τον τρόπο αυτό, είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ με κάποια άποψη του. Γράψτε λάθος».

Ακολουθεί η ανάρτηση – απάντηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.