Επίθεση στον σταθμάρχη: Αυτοί είναι οι δύο αλήτες, ποιο το -νέο- τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται [video]

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη από ανηλίκους, οι οποίοι συνελήφθησαν και στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της βαριά σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Οι δύο ανήλικοι αλήτες έκαναν ένα μοιραίο λάθος που τους πρόδωσε.

Την ίδια στιγμή, σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ειδικός φρουρός ο οποίος λειτούργησε υπέρ τους, ενώ σοκάρουν τα λόγια του σταθμάρχη για τις κλωτσιές που κόντεψαν να τον αφήσουν ανάπηρο.

Ενώ οι δύο ανήλικοι δράστες ετοιμάζουν τις απολογίες τους, αποκαλύπτεται ότι ακόμη ένα πρόσωπο εμπλέκεται στην υπόθεση. Παράλληλα, νέο βίντεο-ντοκουμέντο του Mega βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο ντοκουμέντο που οδήγησε την ΕΛΑΣ στην ταυτοποίηση και την σύλληψη των ανήλικων που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια την περασμένη Τετάρτη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο που αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA διακρίνονται οι δύο ανήλικοι που ξυλοκόπησαν δίχως έλεος τον σταθμάρχη λίγα λεπτά μετά την επίθεση.

Σε αυτό φαίνονται οι κινήσεις του 15χρονου και του 17χρονου αφού έχουν περάσει στον συρμό του Ηλεκτρικού της Ομόνοιας.

Τα δύο αδέλφια δείχνουν να περιμένουν τον συρμό για το Μοναστηράκι όντας ψύχραιμοι, σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Μάλιστα, συνεχίζουν να μην φορούν μάσκες και κρατούν αναψυκτικά.

Αυτό το βίντεο σε συνδυασμό τις με πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί για τα αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών, αποτέλεσαν τα κομβικά στοιχεία για τη σύλληψή τους.

Το νέο -τρίτο- πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση ξυλοδαρμού του σταθμάρχη

Παράλληλα, σύμφωνα με το OPEN, πέραν του ειδικού φρουρού που συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ακόμα ένα πρόσωπο φέρεται να εμπλέκεται στην συγκάλυψη του ξυλοδαρμού και παρόλο που γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες για την επίθεση στον σταθμάρχη, δεν φαίνεται σε καμία συνομιλία να συμβουλεύει να παραδοθούν τα παιδιά και να ζητήσουν «συγγνώμη».

Σε μία συνομιλία, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Open, η μητέρα αρχικά αναφέρει:

«Έχουμε πολλά, ότι θα βάλουν τα πρόσωπά τους, μιλάμε και ακούμε για ανθρωποκτονίες και τέτοια», ενώ το φιλικό πρόσωπο απαντά: «Σου είπα θα ακούσεις πολλά, θα πουν πολλά για να φοβηθείτε.

Αφού δεν έχουν έρθει μπορεί να μην τους έχουν τακτοποιήσει ακόμα. Άστους να λένε».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.