Ανατροπή για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δεν τελείωσε η υπόθεση», τρίτο πρόσωπο, τι βρήκε η Καρολάιν, Σούδα

Ποια η ανατροπή και το τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά;

Εμπλοκή και άλλου προσώπου στη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στην έκτακτη εκπομπή Φως στο Τούνελ».

Η εκπομπή είχε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, και μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις αποφασίστηκε να επιστρέψει στο στούντιο, παρότι είχε ρίξει αυλαία την περασμένη βδομάδα.

Η έμπειρη δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε μερικές από τις σημαντικές πληροφορίες που είχε συλλέξει, φέρνοντας στο φως μια ανατροπή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Μπορώ να βγάλω στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχα με τον σύζυγο. Πήραμε πολλά στοιχεία, θα καταλάβουν και οι τηλεθεατές», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει σημασία το πότε εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά το πώς τον προσεγγίσαμε κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας. Ήμουν η σκιά του, είχαμε αυτή την επαφή και θα δείτε αρκετά», πρόσθεσε.

Το πλέον ενδιαφέρον, είναι πως η Αγγελική Νικολούλη έκανε λόγο για την πιθανότητα εμπλοκής κι άλλου προσώπου, πέραν του καθ’ ομολογία δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην υπόθεση.

«Μεταφέρω με επιφύλαξη, ότι υπάρχει κι άλλο πρόσωπο στην τραγική ιστορία και οι αστυνομικοί ψάχνουν αν ισχύει. Ο ίδιος είπε ότι δεν είχε συνεργό», τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο κ. Κατερινόπουλος, που γνωρίζει πολλά, αποκάλυψε με νόημα πως «η υπόθεση δεν έχει τελειώσει».

«Ο συνεργός μπορεί να μην είναι μέσα στο σπίτι. Ο συνεργός μπορεί να είναι αλλού, να είναι ηθικός αυτουργός. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθούν και άλλοι κατηγορούμενοι», είπε ο κ. Κατερινόπουλος στο Φως ατο Τούνελ ρίχοντας βόμβες για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Καρολάιν είχε μάθει κάτι για το περιβάλλον του Μπάμπη, γι’ αυτό και ήθελε να χωρίσει και να πάρει το παιδί» αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, αφήνοντας ανοικτό να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.

«Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στη Σούδα και έψαχνε να νοικιάσει σπίτι και γιατί;» συμπλήρωσε ο Κατερινόπουλος, αποδεικνύοντας ότι έχει πληροφορίες φωτιά που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα.

Δείτε τα σχόλια για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο Φως στο Τούνελ:

https://twitter.com/siopname/status/1406002322153558016?s=20

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.