Χαμός στον Πειραιά: Καμεραμάν του ΣΚΑΪ άφησε την κάμερα και πλάκωσε πολίτη στο ξύλο [video]

Ποιο το απίστευτο περιστατικό με καμεραμάν του ΣΚΑΙ στον Πειραιά;

Την ώρα που στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο ρεπόρτερ Γιώργος Τσέλικας έκανε την καθημερινή του “ανάκριση” στους επιβάτες των πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά για το αν είναι εμβολιασμένοι, σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ο εικονολήπτης του σταθμού να αφήνει την κάμερα, να κυνηγάει, να κλωτσάει και να τραμπουκίζει έναν επιβάτη.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους (που όποιοι και αν είναι, δεν δικαιολογούν τέτοια ακραία συμπεριφορά) ο εικονολήπτης του ΣΚΑΙ, όπως φαίνεται στο βίντεο επιτίθεται με μανία και χειροδικεί κατά ενός επιβάτη, με τον Γιώργο Τσέλικα να προσπαθεί ανεπιτυχώς να τον συγκρατήσει.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στο οποίο συμμετείχε καμεραμάν του ΣΚΑΪ, κατέγραψε και ανήρτησε χρήστης του Twitter από το λιμάνι του Πειραιά.

Ενώ βρισκόταν εκεί συνεργείο του ΣΚΑΪ, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ο οπερατέρ δίνει την κάμερα στον δημοσιογράφο και αρχίζει να κυνηγά και να χτυπά πολίτη.

Η επίθεσή του συνοδεύτηκε από βρισιές σε βάρος του πολίτη, ενώ κάποιοι από τους παρόντες επενέβησαν προκειμένου να ηρεμήσουν τον εξαγριωμένο οπερατέρ.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Twitter δεν φαίνεται τι προηγήθηκε του περιστατικού και οδήγησε σε αυτό.

Βίντεο με το απίστευτο περιστατικό κυκλοφόρησε άμεσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν δεκάδες αναρτήσεις σχετικά με το πρωτοφανές επεισόδιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.