Νίκος Χαρδαλιάς: Εξελίξεις για υγεία. Οργή για σχόλια «σκηνοθεσίας», «εξόδου», «παρενέργειας εμβολίου»

Ποιες οι εξελίξεις για την υγεία του Νικου Χαρδαλιά και γιατί προκαλούν οργή τα χαιρέκακα σχόλια στο twitter;

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι «θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων («Αγία Όλγα»), Χαράλαμπος Πρίφτης, ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο νοσοκομείο στις 14:30, όπου «υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων, επιτυχώς».

Σχετική ανάρτηση στο Facebook για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά έκανε και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

«Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Βροχή» από ευχές για ταχεία ανάρρωση

Επίσης, ο πολιτικός κόσμος έστειλε τις ευχές για γρήγορη και καλή ανάρρωση, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Ευχές από τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη:

Επίσης, έγινε γνωστό από την κυβέρνηση ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ. Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, με αναρτήσεις τους στο Τwitter, έστειλαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, o υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Νίκος Χαρδαλιάς: Οργή για χαιρέκακα σχόλια

Εν τω μεταξύ, στο twitter υπάρχει οργή για πικρόχολα σχόλια που συσχετίζουν το ισχιαιμικό του Νίκου Χαρδαλιά με την αποχώρηση του από την κυβέρνηση ή ακόμα και με ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου για τον κορωνοϊό:

Διαβάστε ποια η αλήθεια για το παρελθόν με ισχιαιμικά επεισόδια και την ηλικία του Νίκου Χαρδαλιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.