Mad Clip: Γιατί ψάχνουν ένα Audi R8, εμπλοκή στο δυστύχημα. Ομολογία σοκ: «Είμαι κοντράκιας» [video]

Γιατί η αστυνομία ψάχνει ένα λευκό Audi R8 που πιστεύεται ότι ενεπλάκη στο δυστύχημα του Mad Clip; Θρίλερ για συνθήκες δυστυχήματος.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα του τράπερ Mad Clip.

Ο διάσημος τράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση, λαμβάνοντας καταθέσεις και παρακολουθώντας οπτικό υλικό που ενδέχεται να καταγράφει τι συνέβη κατά τη διάρκεια του τροχαίου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι Αρχές αναζητούν ένα Audi R8, το οποίο κινούνταν στο σημείο που πέθανε ο Mad Clip.

Από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας εντοπίστηκε ένα άλλο supercar συγκεκριμένα ένα Audi R8 λευκού χρώματος να περνά από το σημείο που έγινε το τροχαίο την ίδια στιγμή.

Έχει ήδη δοθεί εντολή στην αστυνομία να βρεθεί ο ιδιοκτήτης και να ζητηθεί η μαρτυρία του.

Τα δύο αυτοκίνητα εντοπίστηκαν νωρίτερα από κάμερα ασφαλείας και πιθανότητα έκαναν κόντρες.

Ο Mad clip όπως μπορείτε να δείτε και σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο ήταν εθισμένος στην αδρεναλίνη της ταχύτητας.

Το πάθος του αυτό δυστυχώς αποδείχθηκε μοιραίο, ωστόσο η αστυνομία θέλει να ερευνήσει ακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μαύρο Porsche 911 Turbo εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στην κολώνα πρώτα και στο δέντρο μετά κόβοντας το νήμα της ζωής του Mad clip σε ηλικία 34 ετών.

Δείτε την ομολογία του Mad Clip για το πάθος του με τις κόντρες:

Διαβάστε πώς πραγματικά σκοτώθηκε ο Mad Clip σε τροχαίο και ποιο το ιδιαίτερο βιογραφικό του Mad Clip.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.