Στεφανία Τζαφέρη: Αυτή είναι η πραγματική κατάθεσή της στην αστυνομία

Απαντήσεις άμεσα πρέπει να δοθούν για το τι ακριβώς έχει γίνει με την food blogger Στεφανία Τζαφέρη.

Τι φέρεται να κατέθεσε η Στεφανία Τζαφέρη στην αστυνομία της Κρήτης;

«Έπεσα από τις σκάλες και χτύπησα».

Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς η Στεφανία Τζαφέρη, η food blogger, που στην προσωπική της σελίδα στο τουίτερ, ανάρτησε φωτογραφίες που φαίνεται να είναι βάναυσα χτυπημένη και κακοποιημένη.

Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι μία γυναίκα από την Αθήνα με καταγωγή την Κύπρο, επικοινώνησε με το 112 – τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης- αναφέροντας πως η κοπέλα (εννοούσε την Στεφανία) ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Άμεσα αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της προκειμένου να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Η κοπέλα φέρεται να υποστήριξε πως «δεν έχει τίποτα» και απλά έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με το ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και από εκεί στο Βενιζέλειο –συνοδεία των αστυνομικών – για εξετάσεις, ενώ αργότερα επέστρεψε σπίτι της.

Παράλληλα βγήκε και εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή- εάν το αποφασίσει-.

ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Οι αστυνομικοί πήραν συνολικά 4 καταθέσεις (ενώ συνομίλησαν τουλάχιστον με δύο ακόμα άτομα προφορικά).

Εκτός από την κατάθεση της ίδιας της κοπέλας, έλαβαν κατάθεση από τον συγκάτοικο της –με τον οποίο μένει κάτω από την ίδια στέγη 14 χρόνια- καθώς και από ένα ζευγάρι, γείτονές τους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στις καταθέσεις που έδωσαν υποστήριξαν πως δεν έχουν ακούσει στο παρελθόν φωνές οι καβγάδες.

Άμεσα, λοιπόν, πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τις αρχές, ώστε πρωτίστως να προστατευθεί.

Σημειώνεται ότι κατάθεση έλαβαν οι αρχές και από τον σύντροφό της, ενώ μετά τα όσα είπε επέστρεψε και αυτός στο σπίτι τους.

Χαρακτηριστικά είναι πάντως όσα έγραψε η ίδια σε συνέχεια των μηνυμάτων της στο twitter: «Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της @hellenicpolice αισθάνομαι ασφαλείς, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολαου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο, σήμερα ξανά πέρασαν».

Διαβάστε τι πραγματικά έπαθε η Στεφανία Τζαφέρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.