Καρκίνος του Πούτιν: Από τι καρκίνο πάσχει. Η αλήθεια για εμφάνιση που φούντωσε τις φήμες [video]

Νέες ανησυχίες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν εγείρουν οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντριμίρ Πούτιν εμφανίζεται πρησμένος στο πρόσωπο και ιδιαίτερα νευρικός, κάτι που αυξάνει τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως φαίνεται από τα πλάνα, κρατά συνεχώς σφιχτά με το χέρι του το τραπέζι, εν μέσω φημών πως παλεύει με καρκίνο του θυροειδούς.

Η κακή στάση του σώματός του και το εμφανώς πρησμένο πρόσωπο και ο λαιμός του, έρχονται να πυροδοτήσουν τα σενάρια.

Καθηγητής, ειδικός στην γλώσσα του σώματος, δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» ότι ο Πούτιν εμφανίστηκε σοκαριστικά αποδυναμωμένος, «αν τον συγκρίνεις με τον άντρα που γνωρίζαμε μέχρι χθες».

Ο Άντερς Ασλούντ, σουηδός οικονομολόγος και πρώην σύμβουλος της Ουκρανίας και της Ρωσίας, δήλωσε στη Daily Mail πως το βίντεο δείχνει τόσο τον Βλαντιμίρ Πούτιν όσο και τον Σοϊγκού «καταθλιπτικούς και φαινομενικά σε κακή κατάσταση υγείας».

Επίθεση της Ζαχάροβα στην Ελλάδα

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας με αφορμή τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών στις αρχές Απριλίου, ενώ συσχέτισε την κίνηση αυτή από πλευράς των ελληνικών αρχών με την επίσκεψη της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόριας Νούλαντ στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο.

Η Μαρία Ζαχάροβα μέσω του λογαριασμού της στο Telegram, κάνει μια «βουτιά» στην ιστορία και με αφορμή το γεγονός ότι η απέλαση των 12 Ρώσων διπλωματών έγινε στις 6 Απριλίου διερωτάται αν είναι συμπτωματική η ημερομηνία ή αν πρόκειται για «διαβολικά ακριβή υπολογισμό» από πλευράς ελληνικών αρχών, καθώς στις 6 Απριλίου του 1941 η Ελλάδα δέχτηκε την επίθεση των στρατευμάτων της ναζιστικής Γερμανίας.

Μάλιστα η κ. Ζαχάροβα πάει ακόμα πιο πίσω στο ιστορικό παρελθόν και φτάνει στην επανάσταση του 1821 και τις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας σημειώνοντας με νόημα ότι «το ελληνικό κράτος, που δημιουργήθηκε χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας με πρώτο ηγέτη τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας έμεινε ουσιαστικά χωρίς διπλωματικές σχέσεις με τη χώρα μας».

Η βοήθεια στις περσινές πυρκαγιές

«Και αυτό παρά το γεγονός ότι μοιραζόμαστε την πίστη με τους Έλληνες, κληρονομούμε την ίδια παράδοση και γενικά δεν αρνηθήκαμε ποτέ να βοηθήσουμε τους Έλληνες φίλους μας», τονίζει, υπενθυμίζοντας την βοήθεια της Ρωσίας στην κατάσβεση των πυρκαγιών του περσινού καλοκαιριού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.