Θάλεια Κορδαμπάλου: Γιατί καθυστερούν την ιατροδικαστική εξέταση, φαστ φουντ, κορωνοϊός [video]

Γιατί καθυστερούν την ιατροδικαστική εξέταση της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου; Θρήνος στη Λάρισα.

Χωρίς απαντήσεις για το τι προκάλεσε τον αιφνίδιο θάνατο της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου, παραμένει η οικογένεια της.

Η σορός της άτυχης κοπέλας παραμένει ακόμα στη Νάπολη με τους Ιταλούς γιατρούς να καθυστερούν περαιτέρω τις απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν τον ξαφνικό χαμό της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου που επέβαινε στο Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθέας», για το πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

Οι Ιταλοί γιατροί είχαν δεσμευτεί ότι η νεκροψία-νεκροτομή θα ολοκληρωθεί σήμερα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

Την ίδια ώρα, οι άλλοι δύο δόκιμοι οι οποίοι παρουσίασαν συμπτώματα, τα οποία παραπέμπουν σε δηλητηρίαση, πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο της Νάπολης και είναι καλά στην υγεία τους. Οι δύο δόκιμοι του Πολεμικού Ναυτικού αναμένεται να επιστρέψουν αεροπορικώς στην Αθήνα.

Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού αναφέρουν ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει καμία πληροφορία.

«Δεν ξέρουμε το αίτιο του θανάτου της, δεν μπορούμε να καταλήξουμε κάπου» λέει πηγή του ΠΝ.

Οι γονείς της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου έχουν μεταβεί στη Νάπολη και αναμένουν να λάβουν απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι υποψίες κινούνται γύρω από το σενάριο τροφικής δηλητηρίασης, καθώς το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθέας» και η φρεγάτα «Κανάρης» είχαν καταπλεύσει πριν από μερικές ημέρες στο Λαγκουλέτ της Τυνησίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη Θάλεια μαζί με τους υπόλοιπους δοκίμους βγήκαν στην περιοχή μετά από άδεια εξόδου. Η 19χρονη είχε περάσει κορωνοϊό, ωστόσο είχε κάνει τεστ και ήταν αρνητική τουλάχιστον 5 ημέρες πριν φτάσουν στο λιμάνι της Τυνησίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Θάλεια Κορδαμπάλου μαζί με άλλους συναδέλφους της γευμάτισε σε πολύ γνωστή αλυσίδα fast food, στο Λαγκουλέτ.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν, τους είχε δοθεί η οδηγία να προσέχουν πολύ τι καταναλώνουν, αλλά και να πλένουν τα δόντια τους πρέπει να τα πλένουν με εμφιαλωμένο νερό.

Η Θάλεια παρουσίασε υψηλό πυρετό ένα βράδυ μετά από την αναχώρηση των πολεμικών πλοίων από την Τυνησία. Στις 23 Αυγούστου το απόγευμα το πλοίο κατέπλευσε εσπευσμένα στη Νάπολη για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο η 19χρονη Θάλεια Κορδαμπάλου.

Μια ημέρα μετά, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και το κορίτσι εισήχθη στη ΜΕΘ με αιμορραγικό επεισόδιο και σηψαιμία.

Την επόμενη μέρα, η Θάλεια άφησε την τελευταία της πνοή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.