Λιποαναρρόφηση: Πόσο κοστίζει, πώς να αφαιρέσετε το περιττό λίπος χωρίς δίαιτα

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί το μέσο για να αφαιρεθεί το περίσσιο λίπος και να αποκτήσει ο ασθενής το σώμα που επιθυμεί. Υπάρχουν οι παρακάτω 2 τεχνικές:

Λιποαναρρόφηση PAL: Ποιος είναι ο στόχος, ποιοι οι υποψήφιοι και τι αποτελέσματα έχει;

Στόχος είναι η αφαίρεση του λίπους που περισσεύει, ενώ συνολικά το λίπος που μπορεί να αφαιρεθεί δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα λίτρα. Σε περιοχές όπως η κοιλιά, η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σε αδύνατα άτομα, είτε σε άτομα με παραπανίσια κιλά. Όμως, η ποσότητα του λίπους που μπορεί να αφαιρεθεί είναι το ίδιο.

Ακόμη, αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής είναι ότι η λιποαναρρόφηση PAL στην κοιλιά δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, όπως άλλωστε ούτε και η λιποαναρρόφηση στις υπόλοιπες περιοχές του σώματος. Ουσιαστικά, πρόκειται για την καλύτερη λύση, για να διορθωθεί το σχήμα του σώματος και να αποκτηθεί συμμετρία και αρμονία, δίχως ατέλειες.

Ένα έμπειρο ιατρικό προσωπικό και ένας εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός φροντίζουν, προκειμένου να γίνει η επέμβαση με τέτοιο τρόπο, που δεν θα χαλαρώσει το δέρμα, καθώς γνωρίζουν πόσο λίπος χρειάζεται να αφαιρεθεί από κάθε περιοχή του σώματος, ανάλογα και με τις ανάγκες του ασθενούς.

Όμως, αν χρειάζεται να αφαιρεθεί περισσότερο λίπος από τη συγκεκριμένη περιοχή, τότε πραγματοποιείται μια δεύτερη επέμβαση. Αν προϋπάρχει χαλάρωση δέρματος, η κατάσταση αυτή δεν θα επιδεινωθεί.

Τα λιποκύτταρα των ενηλίκων είναι σταθερά σε αριθμό και δεν πολλαπλασιάζονται. Όταν παχαίνει ή αδυνατίζει ένα άτομο, αυτό που αυξομειώνεται είναι ο όγκος των κυττάρων. Το αποτέλεσμα της αφαίρεσης λίπους είναι μόνιμο, διότι τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται δεν επανέρχονται όσο διάστημα και αν μεσολαβήσει.

Το σώμα παίρνει ένα σχήμα που το αναδεικνύει, το οποίοι διατηρείται μακροπρόθεσμα. Όμως, αν κάποιος παχύνει σε μεγάλο χρονικό διάστημα από την επέμβαση, θα παχύνει ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και η συμμετρία δεν θα αλλάξει.

H λιποαναρρόφηση είναι απόλυτα ασφαλής.

Ωστόσο, προεγχειρητικά γίνεται ένα έλεγχος, ώστε ο πλαστικός χειρουργός να διαπιστώσει πιθανά προβλήματα υγείας, που μπορεί να επηρεάσουν την αναισθησία ή την επέμβαση. Ο ασθενής δίνει στον πλαστικό χειρουργό το πλήρες ιατρικό ιστορικό του και μετέπειτα ακολουθεί η κλινική εξέταση.

Λιποαναρρόφηση Vaser Lipo – High Definition: Ποια είναι η διαδικασία, ποιοι οι υποψήφιοι και τι αποτελέσματα έχει;

Αρχικά, ο πλαστικός χειρουργός πραγματοποιεί μικροσκοπικές τομές στην περιοχή. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της συσκευής υπερήχων vaser, οι μεμβράνες των λιποκυττάρων διασπώνται και το περιεχόμενό τους υγροποιείται. Τέλος, το λίπος αναρροφάται μέσω ειδικής, ατραυματικής μικροκάνουλας.

Παράλληλα, με την αφαίρεση λίπους μπορεί να γίνει και λιπομεταφορά, δηλαδή το λίπος που αφαιρείται, να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν καμπύλες σε άλλα σημεία του σώματος.

Το Vaser Lipo μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, οι γοφοί, το άνω τμήμα της πλάτης, αλλά και σε πιο δύσκολες περιοχές, όπως οι μηροί, οι βραχίονες, τα γόνατα, το πηγούνι, ο λαιμός, τα πλευρά, κτλ. Αυτό που το κάνει να υπερέχει σε σύγκριση με την κλασική λιποαναρρόφηση είναι πως δεν απομακρύνει απλά το λίπος, αλλά προσφέρει σύσφιξη στην περιοχή και ουσιαστικά βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος.

Το Vaser Lipo είναι ιδανική λύση για όσους θα ήθελαν να προχωρήσουν σε αφαίρεση λίπους, αλλά διστάζουν να το τολμήσουν, διότι πρόκειται για μια ήπια επέμβαση. Ιδανικοί υποψήφιοι είναι υγιή άτομα που έχουν επίμονο τοπικό πάχος, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται με δίαιτα ή γυμναστική. Φυσικά, αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο και για όσους αναζητούν μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία λιποαναρρόφησης με άμεσα αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.