Tro-ma-ktiko: ποιος ο δημιουργός, τι απαντά το troktiko

Μύλος στην blogoσφαιρα με το καινούργιο blog tromaktiko. Ποιο μήνυμα έστειλε το troktiko και ποιον «κύριο Δ.» απειλεί να αποκαλύψει η Σεμίνα Διγενή;

Μύνημα στο καινούργιο blog tromaktiko έστειλε η ομάδα του troktiko, μαζί με συγγενείς του Σωκράτη Γκιόλια, μέσω του mediasoup της Σεμίνας Διγενή. Το tromaktiko blog εμφανίστηκε στην διέυθυνση tro-ma-ktiko.blogspot.com λίγες ώρες μετά το κλείσιμο του troktiko με παρόμοιο layout και ρυθμό ανανέωσης με το blog του Σωκράτη Γκιόλια, κάνοντας πάνω από 1 εκ. επισκέψεις τις πρώτες τρεις μέρες.

Η Σεμίνα Διγενή, μετά από επαφές με το troktiko, κατηγορεί το tro-ma-ktiko οτι στοχοποιεί τον αδερφό του Σωκράτη Γκιόλια, καθώς «όλοι θα νομίζουν ότι αυτός κινεί τα νήματα της νέας κίνησης». Κάνει λόγο για «2ο φέρετρο» και φανερώνει τους φόβους και τους πραγματικούς λόγους γιατί έκλεισε το troktiko: «Για να τολμήσει κανείς, κάτι τέτοιο, στη συγκεκριμένη συγκυρία, που κάποιοι ψάχνουν στόχους, πρέπει να είναι επιεικώς ηλίθιος. Γι αυτό, θα του πούμε, αν αντέχει να πάρει και 2ο φέρετρο στο λαιμό του, καλά το πάει. Αν όχι, ας το πάρει αλλιώς».

Το troktiko, μέσω της Σεμίνας Διγενή, ξεκαθαρίζει επίσης οτι δεν έχει καμιά σχέση με το tromaktiko, κάτι που άλλωστε παραδέχτηκε και το καινουργιο blog: «κανείς τους -όπως μου είπαν, πριν λίγο, τα ίδια τα παιδιά- δεν θα εκμεταλλευόταν, ούτε θα προσέβαλλε μ αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του Σωκράτη και δε θα στοχοποιούσε έτσι ψυχρά -αλλά και ανόητα- τον αδελφό του, αφού όλοι θα νομίζουν πλέον, ότι αυτός κινεί τα νήματα της νέας κίνησης. Ασε που κανένας τους, δεν έχει ακόμη συνέλθει απ αυτό που συνέβη για να ξεκινήσει κάτι άλλο. Και θα το σκεφθούν πολύ ψύχραιμα, το επόμενο βήμα.»

Αίσθηση προκάλεσε η έμμεση, πλην σαφής, απειλή της Σεμίνας Διγενή να αποκαλύψει την ταυτότητα του δημιουργού του tromaktiko αν δεν σταματήσει το εγχείρημα του. Η Σεμίνα Διγενή αναφέρεται στον δημιουργό του tro(ma)ktiko ως «κύριο Δ.». Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, ο δημιουργός του tromaktiko είναι «πολυπράγμων δημοσιογράφος» και «μόνιμος σχολιαστής των μεσημεριανών». Κάποτε μάλιστα, είχε παρεβρεθεί και σε εκπομπή της Σεμίνας στην τηλεόραση. Ο «κύριος Δ.» φέρεται επίσης να διατηρεί site, αλλά και να έχει άλλο blog που καταλήγει και αυτό σε -ικός. «Κύριε Δ., ξεκαθαρίστε απολύτως τη θέση σας και δηλώστε ευθαρσώς ότι δεν είστε αυτό που με χίλιους τρόπους, “διαφημίσατε” ότι είστε» έγραψε η Σεμίνα. Διαβάστε ποιον φωτογραφίζει η Σεμίνα ως δημιουργό του tro(ma)ktiko.

To troktiko και η Σεμίνα, τέλος, καυτηριάζουν την ανάρτηση του tromaktiko: «σε λίγες μέρες κάτι νέο αρχίζει…από ΕΔΩ! Στηρίξτε το… Η ελευθερία του λόγου είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε… Ας γίνουμε όλοι οι ΤΡΟΚΤΙΚΟΙ, πλέον και ΤΡΟ(ΜΑ)ΚΤΙΚΟΙ… Στη μνήμη, του φίλου και συνεργάτη μας…». Το troktiko επισημαίνει στον δημιουργό του tromaktiko οτι ο Σωκράτης Γκιόλιας «ότι ούτε φίλος σας ήταν ποτέ, ούτε συνεργάτης σας». Μια νέα μάχη στο διαδίκτυο μόλις ξεκίνησε.

Διαβάστε ποια σχέση έχουν Τάσος Δούσης-tromaktiko, ποιοι βρίσκονται πίσω από το tromaktiko και γιατί πραγματικά έκλεισε το troktiko.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.