Βάνα Μπάρμπα, Κώστας Ζουράρις και εξώγαμο παιδί

Αποκάλυψη σοκ έκανε ο Κώστας Ζουράρις για την Βάνα Μπάρμπα. Ποια ανήθικη πρόταση έκανε η Βάνα Μπάρμπα στον Ζουράρη και τι απάντησε αυτός;

Ο Κώστας Ζουράρις εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του πως η Βάνα Μπάρμπα του ζήτησε να αποκτήσουν μαζί παιδί εκτός γάμου. Ειλικρινής, με χιούμορ και ένα μοναδικό τρόπο να σε κερδίζει με τα λεγόμενά του ο πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του και αποκάλυψε την πρόταση που του έκανε η sexy ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ», ο Κώστας Ζουράρις αφηγήθηκε ένα περιστατικό του 2001: «μετά από μια απεργία για το σχέδιο Γιαννίτση, βρεθήκαμε με τη Βάνα Μπάρμπα και τη Ζωίτσα Λάσκαρη και καθίσαμε σε ένα καφενείο. Μου είπε λοιπόν: “να κάνουμε ένα παιδί μαζί”. Της απάντησα: “είναι υπέροχη ιδέα”».

Σύμφωνα με τον Κώστα Ζουράρη, η Βάνα Μπάρμπα δεν του πρότεινε να γίνει άντρας της, αλλά μόνο να αποκτήσουν παιδί. Όπως λέει, το παιδί δεν γεννήθηκε ποτέ καθώς ο ίδιος ήταν μεγάλος σε ηλικία «και τα γεροντόπαιδα είναι επικίνδυνα». «Αλλιώς ευχαρίστως θα τεκνοποιούσα μαζί της», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Γιατί να μην κάνει κανείς ένα παιδί με τη Βάνα Μπάρμπα; Με ποια να το κάνεις δηλαδή; Με τη Θάτσερ ή με τη Μέρκελ; Προφανώς και θέλεις με τη Βάνα! Φαντάζεσαι να το κάνεις με τη Μέρκελ;», κατέληξε με το φλεγματικό του χιούμορ ο Κώστας Ζουράρις.

Όσο για τους λόγους που χώρισε με τις γυναίκες του, ο Κώστας Ζουράρις τόνισε: «Με απέλυσαν οι γυναίκες μου και μάλιστα χωρίς ΙΚΑ, αποζημίωση και ένσημα. Βέβαια είχαν το δίκιο τους.»

Μετά την άρνηση του Κώστα Ζουράρη, η Βάνα Μπάρμπα έκανε την κόρη της, Φαίδρα-Θεοδώρα, με τον Αναστάση Μαρασλή, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ τον πατέρα του παιδιού της.

Διαβάστε ποια η νέα συνοδός του Λάτσιου Ράνια Κωστάκη, ποιο το τσοντο-μοντέλο Νικολέττα Ρωμανού και ποιος χαίρεται την Χριστίνα Μουστάκα του Ράδιο Αρβύλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.