Βάνα Μπάρμπα, Κώστας Ζουράρις και εξώγαμο παιδί

Αποκάλυψη σοκ έκανε ο Κώστας Ζουράρις για την Βάνα Μπάρμπα. Ποια ανήθικη πρόταση έκανε η Βάνα Μπάρμπα στον Ζουράρη και τι απάντησε αυτός;

Ο Κώστας Ζουράρις εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του πως η Βάνα Μπάρμπα του ζήτησε να αποκτήσουν μαζί παιδί εκτός γάμου. Ειλικρινής, με χιούμορ και ένα μοναδικό τρόπο να σε κερδίζει με τα λεγόμενά του ο πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του και αποκάλυψε την πρόταση που του έκανε η sexy ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ», ο Κώστας Ζουράρις αφηγήθηκε ένα περιστατικό του 2001: «μετά από μια απεργία για το σχέδιο Γιαννίτση, βρεθήκαμε με τη Βάνα Μπάρμπα και τη Ζωίτσα Λάσκαρη και καθίσαμε σε ένα καφενείο. Μου είπε λοιπόν: «να κάνουμε ένα παιδί μαζί». Της απάντησα: «είναι υπέροχη ιδέα»».

Σύμφωνα με τον Κώστα Ζουράρη, η Βάνα Μπάρμπα δεν του πρότεινε να γίνει άντρας της, αλλά μόνο να αποκτήσουν παιδί. Όπως λέει, το παιδί δεν γεννήθηκε ποτέ καθώς ο ίδιος ήταν μεγάλος σε ηλικία «και τα γεροντόπαιδα είναι επικίνδυνα». «Αλλιώς ευχαρίστως θα τεκνοποιούσα μαζί της», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Γιατί να μην κάνει κανείς ένα παιδί με τη Βάνα Μπάρμπα; Με ποια να το κάνεις δηλαδή; Με τη Θάτσερ ή με τη Μέρκελ; Προφανώς και θέλεις με τη Βάνα! Φαντάζεσαι να το κάνεις με τη Μέρκελ;», κατέληξε με το φλεγματικό του χιούμορ ο Κώστας Ζουράρις.

Όσο για τους λόγους που χώρισε με τις γυναίκες του, ο Κώστας Ζουράρις τόνισε: «Με απέλυσαν οι γυναίκες μου και μάλιστα χωρίς ΙΚΑ, αποζημίωση και ένσημα. Βέβαια είχαν το δίκιο τους.»

Μετά την άρνηση του Κώστα Ζουράρη, η Βάνα Μπάρμπα έκανε την κόρη της, Φαίδρα-Θεοδώρα, με τον Αναστάση Μαρασλή, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ τον πατέρα του παιδιού της.

Διαβάστε ποια η νέα συνοδός του Λάτσιου Ράνια Κωστάκη, ποιο το τσοντο-μοντέλο Νικολέττα Ρωμανού και ποιος χαίρεται την Χριστίνα Μουστάκα του Ράδιο Αρβύλα.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".