Από τι πέθανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνας, Γιώργος Αποστολάκης

Σοκ προκάλεσε σε Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα ο ξαφνικός θάνατος του προπορευόμενου υποψήφιου Δημάρχου στον α’ γύρο και μέχρι σήμερα δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας, Γιώργου Αποστολάκη. Από τι πέθανε ο δήμαρχος;

Ο μέχρι σήμερα δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, Γιώργος Αποστολάκης, και προηγούμενος στον α’ γύρο για το διευρυμένο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον Περισσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 46χρονος Γιώργος Αποστολάκης έπαθε καρδιακή ανακοπή την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί το αυτοκίνητό του με άλλα δύο αυτοκίνητα. Ο Γιώργος Αποστολάκης ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Τα αποτελέσματα στις εκλογές 2010 την Κυριακή έφερναν τον Γιώργο Αποστολάκη νικητή:

Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Ενσωμάτωση 98,61%
Αποστολάκης Γεώργιος (Ανεξάρτητος) 33,50
Κοντός Σταύρος (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ.) 24,00
Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος Χαράλαμπος (Ανεξάρτητος) 23,99
Βαλασσάς Βεργής (ΚΚΕ) 12,43
Μάλλιος Κλεομένης-Αθανάσιος (ΣΥΡΙΖΑ) 6,08

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και συνεργάτες του Γιώργου Αποστολάκη, καθώς τη μια μέρα, ο 46χρονος χαιρόταν για την πρωτιά που πέτυχε στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και την επόμενη ένα τροχαίο δυστύχημα του έκοψε το νήμα της ζωής βίαια. Ο Αποστολάκης είχε μεγάλες πιθανότητες να εκλεγεί στο β’ γύρο.

Ο Γιώργος Αποστολάκης ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Τώρα η οικογένεια του θρηνεί το χαμό του και οι πολιτικοί συνεργάτες του έχουν το δυσάρεστο έργο να τρέχουν να βρουν αντικαταστάτη του μέχρι τις εκλογες της επόμενης Κυριακής.

Διαβάστε πώς χρίστηκε τελικά η χήρα Αποστολάκη υποψήφια Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, τα αποτελέσματα των εκλογών στους Δήμους Αθήνας και τους σταυρούς στις εκλογές 2010.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.