Ποιος γιος παρουσιάστριας συνελήφθη για ροζ ξυλοδαρμό

Σάλος με γιο πολύ γνωστής παρουσιάστριας-τηλεπερσόνας που έδειρε την ερωμένη του, ενώ τα κανάλια τον προστατεύουν αποκρύπτοντας το ονομά του. Ποιος είναι ο κύριος;

Προκαλεί έκπληξη πώς τα κανάλια επιλέγουν να προστατεύουν τον γιο γνωστής παρουσιάστριας που συνελήφθη επειδή ξυλοφόρτωσε την κοπέλα του, την ίδια στιγμή που εκθέτουν με περισσή ευκολία άλλους με πολύ μικρότερα παραπτώματα. Ποιος είναι ο περίφημος «γιος γνωστής παρουσιάστριας»;

Πρόκειται για τον γιο της Δέσποινας Μοιραράκη, της γνωστής εμπόρου «μπορντοροδοκόκινων» χαλιών με ένδοξη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Η ιστορία με τον γιο της Μοιραράκη, Γιώργο Μοιραράκη, ξεκίνησε όταν η φίλη και σύντροφός του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, Ειρήνη Λυρή τον κατήγγειλε στην αστυνομία για άγριο ξυλοδαρμό.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την Ειρήνη Λυρή, γύρω στις 3.00 το μεσημέρι, όταν εκείνη ξύπνησε στο σπίτι του επί ενάμισι έτους συντρόφου της στην Ανω Γλυφάδα.

Η Ειρήνη Λυρή κατηγόρησε τον Γιώργο Μοιραράκη για άγριο ξυλοδαρμό λόγω παθολογικής ζήλιας. Η Ειρήνη Λυρή σοκαρισμένη περιέγραψε την εμπειρία της δείχνοντας τα σημάδια στο σώμα της από τα χτυπήματα του γιού της παρουσιάστριας. Όπως η ίδια καταγγέλλει, ο Γιώργος Μοιραράκης την περίμενε τα ξημερώματα της Κυριακής μετά από βραδινή έξοδο με φίλους και τυφλωμένος από την παθολογική ζήλια άρχισε να την ξυλοκοπά ασταμάτητα. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου… με χτύπαγε πολύ άσχημα… ξέρναγα…» είπε.

Η 23χρονη κοπέλα του έκανε μήνυση για εξύβριση και ξυλοδαρμό και λίγη ώρα αργότερα ο γιός της γνωστής παρουσιάστριας συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο ΑΤ Γλυφάδας. Η 23χρονη μάλιστα υποστήριξε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της και μάλιστα σε μία από αυτές τις φορές ήταν αυτόπτης μάρτυρας και η μητέρα του. Ο Γιώργος Μοιραράκης διανυκτέρευσε όλη νύχτα στα κρατητήρια.

Ο Γιώργος Μοιραράκης με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην 23χρονη καταγγέλλουσα, η οποία συνελήφθη και κρατείται επίσης με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι τον έβρισε ακόμη και μπροστά στους αστυνομικούς στο τμήμα.

Το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι Μοιραράκη-Λυρή κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και πέρασε τη νύχτα του στα κρατητήρια περιμένοντας να οδηγηθεί το πρωί στον εισαγγελέα. Βέβαια, έμειναν σε ξεχωριστά φυσικά κρατητήρια μιας και τα όργανα της τάξεως δε δείχνουν διατεθειμένα να ζήσουν ένα δεύτερο γύρο τσακωμού.

Μοιραράκης-Λυρή μεταφέρθηκαν φορώντας χειροπέδες, όπως προβλέπει η διαδικασία, έγινε προσπάθεια να επέλθει συμβιβασμός, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό μετά από πολύωρη συζήτηση των δικηγόρων των δύο πλευρών. Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σχεδόν δίπλα-δίπλα, ωστόσο ο νεαρός δεν έχει ανταλλάξει κανένα βλέμμα με την πρώη σύντροφό του. Η δικάσιμος ορίστηκε σε μερικές μέρες, οπότε αναμένουμε δεύτερο γύρο στη μάχη Μοιραράκη-Λυρή.

Διαβάστε τον γνωστό παρουσιαστή με φούστα-γόβες, την πανελίστρια σε τσόντα-βίζιτες και το σκάνδαλο με ροζ φωτογραφίες πασίγνωστης παρουσιάστριας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.