Απεργία ΜΜΜ, Μετρό, Λεωφορεία 31 Ιανουαρίου-1,2 Φεβρουαρίου

Νέα απεργία στα ΜΜΜ ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι. Πότε απεργούν λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικός και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς στις 31/1, 1/2 και 2/2;

Χειρόφρενο σηκώνουν ξανά τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

Οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ θα κάνουν γενική συνέλευση και στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Η γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν θεωρείται κρίσιμη, αφού μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή είναι ορατός ο κίνδυνος για νέες επαναλαμβανόμενες απεργίες σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς.

Σε μετρό-ηλεκτρικό ανακοινώθηκε 24ωρη απεργία για την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, οπότε οι συρμοί θα μείνουν ακινητοποιημένοι.

Oι πληροφορίες από το μέτωπο των εργαζομένων σε λεωφορεία και μετρό μιλούν για 48ωρη απεργία την Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου σε όλα τα ΜΜΜ.

Διαβάστε πότε τελικά έχουν απεργία μετρό, λεωφορεία στις 1,2 Φεβρουαρίου.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι «κατεδαφίζεται κάθε κεκτημένο» τους, μιλούν για «αιφνιδιασμό» από την πλευρά της κυβέρνησης.

Το τελικό νομοσχέδιο περιλαμβάνει αλλαγές κυρίως στο εργασιακό κομμάτι, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι να ψηφιστεί από τη Βουλή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Χαμός θα γίνει πάλι στην Αθήνα με την ταλαιπωρία των απλών ανθρώπων -και όχι των ιθυνόντων- να χτυπάει κόκκινο. Περαστικά μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.