Η αλβανίδα Σιντορέλα νικήτρια του Next Top Model [video]

Η νικήτρια του Next Top Model, Σιντορέλα Τόλη, κατάγεται από την Αλβανία. Πότε ήρθε στην Ελλάδα η Σιντορέλλα και πώς αποφάσισε να μπει στο Next Top Model;

Η Σιντορέλα Τόλη είναι 17 χρονών και κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνει τώρα τρίτη Λυκείου. Με την συγκατάθεση των γονιών της όμως, η Σιντορέλλα δήλωσε συμμετοχή στο Next Top Model και κυνήγησε το όνειρο της για μεγάλη καριέρα στο modeling.

Η Σιντορέλα κατάφερε να βγει τελικά νικήτρια του Next Top Model 2, αλλά έχει ένα στοιχείο στο παρελθόν της που δεν είναι ευρέως γνωστό, την καταγωγή της.

Η νικήτρια του Next Top Model Σιντορέλα γεννήθηκε στην Αλβανία από Αλβανούς γονείς και το 1995 ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς της αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Μεγάλωσε σε μια γειτονιά της Κυψέλης και οι συμμαθητές της γνώριζαν οτι ήταν αλβανίδα.

Η Σίντι δεν αρνήθηκε οτι είναι αλβανίδα σε πρόσφατη συνέντευξη της: «Είμαι Αλβανίδα, ε και; Δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό. Αυτή τη γνώμη έχουν όλοι οι φίλοι μου, οι συμμαθητές και οι γείτονές μου. Σήμερα ανακαλύπτω πως δεν έχει πρόβλημα ο κόσμος που με συναντάει στο δρόμο. Ποτέ στην ζωή μου δεν αντιμετώπισα ρατσισμό».

Καλά τα λέει η όμορφη Σιντορέλα, ας ελπίσουμε οτι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν μετά τη νίκη της στο ελληνικό Next Top Model.

Αίσθηση κάνουν πάντως οι πρόστυχες γυμνές φωτογραφίες της Σιντορέλας που ήρθαν στη δημοσιότητα και αφορούν την περίοδο πριν το Next Top Model, θολώνοντας την εικόνα του «καλού κοριτσιού» που θέλει να πλασάρει.

Δείτε βίντεο για τη νίκη της Σιντορέλα στο Next Top Model:

Στον τελικό του Next Top Model η Σίντι επικράτησε των Ευαγγελία, Έλενα και Ιωάννα στα σημεία. Η όλη διαδικασία πήρε 4 μέρες να ολοκληρωθεί, καθώς οι κριτές δεν μπορούσαν να αποφασίσουν σε ποια να δώσουν τον τίτλο. Μετά από πολλή σκέψη και πολλές στιγκλιές των Next Top Models, αποφάσισαν να το δώσουν στη Σιντορέλλα. Να μην πάει στράφη και η χαμένη χρονιά στο λύκειο…

Δείτε τους Ευαγγελία-Χριστόπουλο γυμνούς, Σιντορέλλα-Κοτέντο γυμνούς, τα sexy οπίσθια της Αλίκης του Next TopModel και διαβάστε αν η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.