Dancing with the Stars 2: τι θα δούμε στην πρεμιέρα

Κυριακή 20 Μαρτίου στις 21.00. Το πολυαναμενόμενο Dancing with the stars έρχεται στις οθόνες μας. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του καναλιού, πέρυσι το σόου αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της τηλεοπτικής σεζόν με μέσο όρο 38,2% στο σύνολο των τηλεθεατών και 36,8% στο 15-44, ενώ σε όλα τα γυναικεία κοινά ξεπέρασε το 40% φτάνοντας το 51,6% στις νεαρές γυναίκες.

Στην παρουσίαση και πάλι η λαμπερή φωταγωγημένη Ζέτα Μακρυπούλια, στην κριτική επιτροπή Αλέξης Κωστάλας, Φωκάς Ευαγγελινός, Γιάννης Λάτσιος, Έρρικα Πρεζεράκου, ενώ στο green room η Μαίρη Συνατσάκη. Τα ζευγάρια δεκατέσσερα, στην πρεμιέρα δεν θα υπάρξει αποχώρηση ενώ και φέτος το πρόγραμμα θα προσφέρει την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού MAKE A WISH.

Και μετά την πρεμιέρα του Dancing with the Stars 2, έρχεται το επόμενο χτύπημα. Dancing with the stars daily με την μπουμπούκα Ευγενία Μανωλίδου. Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 19.00 (απέναντι από τα Μυστικά της Εδέμ για να το προσδιορίσουμε χρονικά!) το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του 2010 στο prime time του BBC2, έρχεται και στην Ελλάδα. Ζωντανά η εκπομπή θα μας παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις στο σόου και τα παραλειπόμενα, ενώ θα φιλοξενεί καθημερινά celebrity guests από όλους τους χώρους και φυσικά από το Dancing.

Την πρώτη εβδομάδα, μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Έρρικα Πρεζεράκου την Τρίτη 22/3 και η Μιμή Ντενίση την Τετάρτη 23/3. Παράλληλα, όλοι οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι του show θα περνάνε κάθε εβδομάδα από την εκπομπή. Στο Dancing daily και η Γκαλένα Βελίκοβα θα συμβάλλει με τις γνώσεις και την πείρα της δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη) σχολιάζοντας τις εμφανίσεις των ζευγαριών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.