Σάλος με το τρέιλερ του Dancing with the Stars [video]

Αίσθηση κάνει το τρέιλερ για το Dancing with the Stars 2 με τον Γιάννη Λάτσιο να χορεύει σαν επαγγελματίας και τους ειδήμονες να μιλούν για μοντάζ. Από που αντέγραψε ο ΑΝΤ1 την ιδέα; Δείτε το βίντεο.

Πολλή συζήτηση γίνεται για το τρέιλερ για το Dancing with the Stars 2 με τον Γιάννη Λάτσιο να χορεύει απίστευτα.

Στο διαφημιστικό σποτάκι του Dancing with the Stars ο Γιάννης Λάτσιος εμφανίζεται να κάνει ασύλληπτες χορευτικές φιγούρες, όπου πετάγεται κυριολεκτικά στον αέρα, με ευλυγισία, βήματα, πατήματα και ικανότητες επαγγελματία χορευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το αισθητικό αποτέλεσμα επιστρατέφτηκε μοντέρ που έβαλε το κεφάλι του Λάτσιου στο σώμα χορευτή. Αλλιώς, δεν εξηγείται, αν και η δουλειά είναι άκρως επαγγελματική.

Δείτε βίντεο με το μοναδικό τρέιλερ του Dancing with the Stars:

Οι ειδήμονες αναγνώρισαν αμέσως οτι το τρέιλερ είναι μια πολύ καλή αντιγραφή του βίντεο του Weapon Of Choice – Fatboy Slim με τον Chistopher Walken:

«Αν αυτός είναι ο Λάτσιος, εγώ πού ήμουνα τόσα χρόνια;» είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. «Είδα που λέτε το τρέϊλερ του Ant1. Στην αρχή έμεινα. Μετά είπα μπράβο στον μοντέρ που το έκανε αυτό γιατί εάν κατάφερε ο Γιάννης να τα μάθει όλα αυτά μέσα σε ένα χρόνο, εγώ τι να πώ; Η αλήθεια είναι ότι το τρέϊλέρ τους είναι πάρα πολύ επιτυχημένο, γιατί και μόνο που συζητιέται έχει καταφέρει τον στόχο του», είπε η Ελένη με ύφος γεμάτο υπονοούμενα. Η Ελένη Μενεγάκη είπε ευθέως μετά ότι ο Λάτσιος είναι αυτός που ΕΚΑΝΑΝ και όχι ο πραγματικός: «Αμα είναι ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ έτσι πάω κι εγώ στο Dancing»

Οι Καραμεροχαριτάτοι είπαν πάντως ότι αυτή η μορφή που εμφανίζεται στο σποτάκι είναι ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος γιατί τεχνικά το να τοποθετηθεί ένα κεφάλι σε άλλο σώμα είναι αδύνατον. Υποστήριξαν, δε, ότι ο κος Λάτσιος έχει πάει σε γυμναστήριο και έχει όλες τις προδιαγραφές να κάνει αυτό που βγήκε ως τελικό αποτέλεσμα. Αααααχ, μάλιστα, γελάσαμε πάλι σήμερα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.