Το πρόβλημα υγείας της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην Ευγενία Μανωλίδου για κάτι που της συνέβη λίγο πριν χορέψει στο Dancing with the Stars. Τι πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Ελεονώρα Μελέτη;

Μετά την κόντρα Γκολεμά-Μελέτη για τα «μπουτάκια» στο Dancing with the Stars, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Για να είμαι ειλικρινής, με βοήθησαν τα μπισκότα που μου έδωσε ο Ηλίας (ο παρτενέρ της), λίγο πριν βγούμε. Λίγη σοκολάτα. Έχω ένα θέμα υγείας, το οποίο πρέπει να το κοιτάω λίγο. Έχω μια μορφή δυσγλυκαιμίας, που σημαίνει ότι μου πέφτει το ζάχαρο και πρέπει να φάω, και μάλιστα συγκεκριμένα φαγητά».

Η δυσγλυκαιμία είναι μια μορφή διαταραχής της γλυκόζης στο αίμα. Οι υδατάνθρακες αποτελούνται από μόρια γλυκόζης. Μία από τις κύριες λειτουργίες της γλυκόζης είναι η παροχή ενέργειας (είναι το μοναδικό καύσιμο για τον εγκέφαλο). Η εξάρτηση από την γλυκόζη απαιτεί να τρώμε υδατάνθρακες συχνά και το σώμα μας να χρησιμοποιεί τη γλυκόζη αποτελεσματικά. Ανισορροπία της γλυκόζης στο αίμα (δυσγλυκαιμία, αντιδραστική υπογλυκαιμία, αντίσταση στην ινσουλίνη ή διαβήτης) πλήγει όχι μόνο τη σωματική ενέργεια και λειτουργία, αλλά και την ψυχική λειτουργία όπως κακή συγκέντρωση, κακή μνήμη, ευερεθιστότητα και κατάθλιψη.

Γι’ αυτό και η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στο Dancing with the Stars αν δεν προσέχει τη λήψη υδατανθράκων της. Όσο για τα «μπουτάκια» της, ούτε λόγος, καθώς η υγεία προηγείται.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.