Χατζηγιάννης για φήμες οτι έχει Μακρυπούλια για βιτρίνα

Τι απάντησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις φήμες οτι η σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι επικοινωνιακό κόλπο;

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που μίλησε για τον έρωτα και την σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια. Ο Μιχάλης έδωσε απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό για στημένη σχέση Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποστήριξε πως ζηλεύει τη Ζέτα Μακρυπούλια πάρα πολύ, ενώ την παρακολουθεί κάθε Κυριακή στο Dancing with the stars. Ο τραγουδιστής απάντησε και στις φήμες που λένε πως ο έρωτας του με την Ζέτα είναι απλές δημόσιες σχέσεις, λέγοντας πως οι περισσότεροι του έχουν φερθεί πολύ σωστά και με πολύ ήθος και υπάρχουν και λίγοι που μπορεί να υποστηρίζουν κάτι ανάλογο.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε πως έχει αλλάξει μέσα από αυτή. Έχει γίνει πιο ανοιχτός χαρακτήρας. Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ο έρωτας είναι ευλογία, έμπνευση και δημιουργία. Επίσης, αποκάλυψε ότι εκείνος πήρε πρωτοβουλία να πλησιάσει τη Ζέτα. Μετά από πολλές συνομιλίες με μηνύματα στο κινητό, κανόνισαν να βγουν για δείπνο και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε επίσης και για τον γάμο και την οικογένεια. Ο τραγουδιστής έχει παραδεχθεί και στο παρελθόν ότι του αρέσουν πολύ τα παιδιά και πως θα ήθελε να αποκτήσει δικά του. Γάμος για εκείνον είναι η δημιουργία οικογένειας, σύμφωνα με το πρότυπο της οικογένειας στην οποία μεγάλωσε. Πιστεύει πως η Ζέτα Μακρυπούλια θα μπορούσε να γίνει μια πολύ καλή μαμά, γιατί δείχνει αγάπη και σεβασμό στα παιδιά.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε ότι από μικρός ήταν ένα πολύ μαζεμένο παιδί. Ποτέ δεν ήταν εξωστρεφής και ιδιαίτερα κοινωνικός. Έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον περιορισμένο, με πολλά όρια. Βέβαια, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έχει κάνει και εκείνος τις επαναστάσεις του. Όσο για τις σχέσεις του με ανθρώπους του χώρου του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δε θεωρεί ότι είναι δύσκολος στις συνεργασίες του, απλά διεκδικεί ό,τι θεωρεί πως του αξίζει. Κάνοντας μια αναδρομή σε αυτές, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης λησμονεί τη συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα, την οποία θεωρεί την καλύτερη συνεργασία από όσες έχει κάνει.

Επαγγελματικά δεν ετοιμάζει κάτι καινούριο, που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ο καινούριος του δίσκος θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Άμεσος στόχος του Μιχάλης Χατζηγιάννη είναι να βγει στο εξωτερικό. Όπως ο ίδιος δηλώνει, αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος. Δηλαδή, βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία και έχει δίπλα του ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να τον βοηθήσουν σε αυτό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.