Amy Winehouse: θρίλερ με αιτία θανάτου-αυτοκτονία

Μυστήριο καλύπτει τα αίτια θανάτου της Amy Winehouse με τους φανς να κάνουν λόγο από “αυτοκτονία” μέχρι “δολοφονία“.

Η Amy Winehouse πέθανε το Σάββατο στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο στα 27 της χρόνια.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της Amy Winehouse αναμένουν όλοι, ενώ τα σενάρια που την θέλουν να υπέκυψε στους «δαίμονές» της, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, δίνουν και παίρνουν. Στο μεταξύ, το σπίτι της στο Λονδίνο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, έχει μετατραπεί σε χώρο προσκυνήματος.

Αν και η ιατροδικαστική γνωμάτευση αναμενόταν την Κυριακή, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως θα δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα. Στο μεταξύ, η αστυνομία εμφανίζεται να απορρίπτει ως «ανάρμοστα» τα σενάρια που θέλουν την 27χρονη σταρ να πέθανε από υπερβολική δόση και επιμένει να χαρακτηρίζει τα αίτια του θανάτου της «ανεξήγητα».

Σενάρια περί αυτοκτονίας της Amy Winehouse έχει ξεκινήσει η πληροφορία ότι η τραγουδίστρια το βράδυ της Παρασκευής αγόρασε από γνωστό dealer του Camden κοκαΐνη, ηρωίνη και έκστασι.

«Η Amy έδειχνε αποφασισμένη να του δώσει και να καταλάβει το βράδυ της Παρασκευής. Ήταν έξω το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά έδειχνε αποφασισμένη να συνεχίσει το… πάρτι και στο διαμέρισμά της», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας. «Κανείς μας δεν γνωρίζει ποιος ήταν μαζί της τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Αλλά φαινόταν ότι εκείνη τη νύχτα ήθελε να ξεφύγει», αναφέρει κάποιος άλλος.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το σενάριο πως η Amy Winehouse μπορεί να αυτοκτόνησε. Την πιο τραγική δήλωση, την είχε κάνει η ίδια στο περιοδικό «Harper’s Bazaar» τον περασμένο Οκτώβρη, όταν την ρώτησαν αν είχε ανεκπλήρωτες επιθυμίες: «όχι! Αν πέθαινα αύριο, θα ήμουν ένα ευτυχισμένο κορίτσι».

Αντιθέτως, για “δολοφονία της Amy Winehouse” κάνουν ήδη λόγο οι φανς της επισημαίνοντας πρόσφατη δήλωση της ότι δεν ήθελε να πεθάνει. “Janis Joplin, Ian Curtis, Kurt Cobain… Όχι, δεν ήθελα να βάλω το όνομά μου στη λίστα. Ή μπορεί και να ήθελα, δεν ξέρω. Πάντως δεν το θέλω πια», είχε πει η Amy Winehouse σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Την ίδια στιγμή, φίλοι της εκλιπούσας δηλώνουν στην εφημερίδα Sunday Mirror ότι αιτία του θανάτου της ήταν ένα «χαλασμένο» χάπι «έκστασι», σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Προσθέτουν μάλιστα ότι η άτυχη τραγουδίστρια έπασχε από εμφύσημα. Χαρακτηριστικά, ένας φίλους της δηλώνει: «Δεν είχε πρόβλημα με την κοκαΐνη, μπορούσε να κάνει τεράστιες ποσότητες και να μην καταλαβαίνει τίποτα. Αυτό που την σκότωσε ήταν ένα “σκάρτο” χάπι».

Το σίγουρο είναι ότι η Amy Winehouse έχει περάσει στη σφαίρα των μύθων, ενώ τα αίτια θανάτου της θα παραμείνουν “αδιευκρίνιστα”, όπως άλλωστε αρμόζει στους μύθους.

Διαβάστε από τι πέθανε η Amy Winehouse, τι λένε οι φίλοι της για τα αίτια θανάτου της Winehouse και πώς η Amy Winehouse έπεσε από την κορυφή στην κοκαΐνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.