Η Ελένη Μενεγάκη πάτησε πόδι για μεσημεριανό

Έθεσε τους όρους της και τους πήρε η Ελένη Μενεγάκη για τη μεσημεριανή ζώνη. Ποιούς όρους έθεσε η Ελένη Μενεγάκη;

Η Ελένη Μεναγάκη μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη μετά από 15 χρόνια που σέρβιρε πρωινό καφέ. Μόνο που για να δεχθεί την μετακίνησή της αυτή έθεσε κάποιους όρους.

Ο ALPHA ανακοινώσει το νέο του πρόγραμμα και η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου, κ. Μάινους για να ακούσει πως το κανάλι σκοπεύει να καταργήσει την πρωινή βάρδια και ο «Καφές» περνάει μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη.

Την επόμενη μέρα η Ελένη είπε το «ναι», αλλά έθεσε και αυτή τους όρους της. Όπως γράφει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η Ελένη Μενεγάκη έκανε απολύτως σαφές στο κανάλι πως δεν θα αλλάξει τίποτα στο περιεχόμενο της εκπομπής της. Θα μεταφερθεί αυτούσια στη μεσημεριανή ζώνη.

Μάλιστα, η Ελένη ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να αναπληρώσει σε καμία περίπτωση το κενό που αφήνει η Καραβάτου και το «Κους Κους» με gossip ενημέρωση. Όσον αφορά δε τον τίτλο της νέας εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη «απαίτησε» να μείνει ως έχει, δηλαδή «Καφές με την Ελένη».

Διαβάστε την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη και πως το μεσημεριανό της Μενεγάκη προκαλεί σεισμούς στα υπόλοιπα κανάλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.