Νεκρός ο Καντάφι στα χέρια των ανταρτών [video]

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες κάνουν το γύρω του διαδικτύου με το νεκρό σώμα του Μουαμάρ Καντάφι. Δείτε τους αντάρτες να πανηγυρίζουν πάνω από το νεκρό Μουαμάρ Καντάφι.

Παρά τις πληροφορίες ότι ο Μουαμάρ Καντάφι κατά τη σύλληψή του ήταν τραυματίας αλλά ζωντανός, σοκ προκαλούν οι εικόνες και το βίντεο με το νεκρό σώμα του Συνταγματάρχη και πρώην ισχυρού άνδρα της Λιβύης.

Ο στρατιωτικός διοικητής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου Αμπντέλ Ματζίντ δήλωσε αρχικά στο πρακτορείο Reuters ότι ο Μουαμάρ Καντάφι συνελήφθη και τραυματίστηκε κοντά στη γενέτειρά του Σύρτη, προσπαθώντας να διαφύγει από την πόλη με κονβόι που δέχθηκε επίθεση από μαχητικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ.

Ενώ η είδηση της σύλληψης Καντάφι έκανε το γύρο του κόσμου, ο Αμπντέλ Μαζίντ δήλωσε επίσης στο Reuters ότι ο Μουαμάρ Καντάφι υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη κατά την ανταλλαγή πυρών που σημειώθηκε κατά την επιχείρηση σύλληψης.

Ανέφερε ότι ο συνταγματάρχης Μουαμάρ Καντάφι τραυματίστηκε στα δύο πόδια και στο κεφάλι. Ανακοίνωση για το θάνατο του Μουαμάρ Καντάφι μετέδωσε εν συνεχεία η λιβυκή τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο με τη διαπόμπευση του πτώματος του Καντάφι:

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Καντάφι νεκρό:

Διαβάστε για τον κρυφό έρωτα του Καντάφι με τον Κοντολίζα Ράις, τη μυστική εκπαίδευση του Καντάφι από την Ελλάδα και το απελπισμένο μήνυμα Καντάφι σε Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.