Μυτιλήνη: αυγά και πορτοκάλια στον Άδωνι Γεωργιάδη [video]

Δείτε την υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης στον Άδωνι Γεωργιάδη με αυγά και πορτοκάλια.

Με αυγά και πορτοκάλια υποδέχτηκαν στη Μυτιλήνη τον νέο υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η πρώτη «εκτόξευση» αντικειμένων εναντίον του κ. Γεωργιάδη έγινε έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με διαφορά λίγων λεπτών της ώρας ακολούθησε και η δεύτερη έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» μετά το τέλος της συνέντευξης του υφυπουργού στο δημοσιογράφο Γιάννη Συνάνη.

Κάτοικοι της Μυτιλήνης συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο, με αποτέλεσμα ο Άδωνις Γεωργιάδης να φυγαδευτεί.

Ο δεύτερος αποκλεισμός του έγινε λίγη ώρα αργότερα έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού «Αρχιπέλαγος», όπου ο υφυπουργός έδινε συνέντευξη. Και σε αυτή τη περίπτωση οι αστυνομικοί φυγάδευσαν τον κ. Γεωργιάδη.

Κατά την αποχώρησή του διαδηλωτές πέταξαν προς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Άδωνις Γεωργιάδης αυγά και πορτοκάλια που έπεσαν στο οδόστρωμα.

Ο υφυπουργός, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, επεσήμανε πως δεν θα μείνει κανένα νησί χωρίς πλοίο και εξέφρασε την άποψη πως θα είναι ευτυχής εάν κατά την παρουσία του στο υπουργείο καταφέρει να λύσει έστω ένα πρόβλημα σε κάθε νησί.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ακόμη πως είχε συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας καθώς επίσης και με τοπικούς φορείς και τις τοπικές Αρχές της Μυτιλήνης.

Ο κ. Γεωργιάδης επέστρεψε στην Αθήνα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα επισκέψεις και σε άλλα νησιά του Αιγαίου. Καλώς να τον δεχτείτε!

Δείτε το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να “τρώει” αυγά και πορτοκάλια:

Δείτε το βίντεο με το άγριο κράξιμο Μανωλίδου-Άδωνι στο Iron Challenge.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.