Black Οut: γιατί σάρωσε η Μπουλέ σε τηλεθέαση [video]

Black Out: Γιατί σάρωσε η Νάντια Μπουλέ σε τηλεθέαση στο νέο πρόγραμμα του ANT1 Black Out;

Το νέο πρόγραμμα του ANT1 φαίνεται να έχει κερδίσει το νεανικό κοινό, που τον ανέδειξε σε ξεκάθαρο νικητή δίνοντάς του μάλιστα ποσοστό 54,2% στην τηλεθέαση το τέταρτο 00:00 με 00:15.

Το prime time του καναλιού ξεκίνησε με την αναμέτρηση Ελλάδας – Τουρκίας στις δοκιμασίες του Black Out που συγκέντρωσαν το 16% της τηλεθέασης, μιας και οι τηλεθεατές προτίμησαν αρχικά το σίριαλ “Η ζωή της άλλης” στο MEGA που συνολικά σημείωσε ποσοστό 36,8%.

Στη συνέχεια, η Νάντια Μπουλέ στο Black Out θέλησε να φέρει τους παίκτες -και μάλλον και τους αντιπάλους- αντιμέτωπους με τους φόβους τους, όχι τόσο με το 22,5% στο γενικό σύνολο, αλλά σίγουρα με το 33,2% στο νεανικό κοινό 15-44 τη στιγμή που το νεανικό κοινό του MEGA έφτανε το 18% και το συνολικό το 26,3%.

Δείτε το βίντεο από το Black Out με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ, που σάρωσε σε τηλεθέαση:

Ο θρίαμβος συνεχίστηκε με τους Ράδιο Αρβύλα, που μπορεί να είχαν τα παράπονά τους από τη ροή για το προχωρημένο της ώρας, αλλά οι τηλεθεατές τούς αποζημίωσαν και με το παραπάνω. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο συγκέντρωσαν το 35,7% και στο νεανικό κοινό του εντυπωσιακό 47% αφήνοντας κατά πολύ πίσω την “Ανατροπή” που στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 17,3% και ρίχνοντάς την κάτω από τα διψήφια στο νεανικό, όπου συγκεντρωτικά έφτασε το 9,8% της τηλεθέασης.

Με ένα καλό lead in από τους Αρβύλα, ο Θέμος κινήθηκε στο γενικό σύνολο πάνω από 30,5%, φτάνοντας μέχρι και 35%, και στο νεανικό κινήθηκε πάνω από 38,6% φτάνοντας ακόμα και το 41,4%.

Δείτε γιατί τα έχωσε ο Αντώνης Κανάκης στον ΑΝΤ1.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.