Γιολάντα Διαμαντή: γιατί έφυγε οριστικά από τον Sfera

Γιατί η Γιολάντα Διαμαντή αποφάσισε να σταματήσει να συνεργάζεται με τον σταθμό Sfera; Τι είπε ο Βαγγέλης Περρής για τι συμβάν με τη Γιολάντα Διαμαντή;

Εκτός ραδιοφωνικού σταθμού Sfera θέλουν οι πληροφορίες την Γιολάντα Διαμαντή, μετά τον καβγά της με το μέχρι σήμερα ραδιοφωνικό της ταίρι Βαγγέλη Περρή.

Ο σταθμός συνεχίζει μόνον με τον Βαγγέλη Περρή, καθώς όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια, Γιολάντα Διαμαντή έλυσε μετά από κοινή συναίνεση με τους υπευθύνους του σταθμού την συνεργασία της.

Η ιστορία ξεκίνησε σε κουβέντα που έκαναν για τα «Κόκκινα Χαλιά”, η Γιολάντα Διαμαντή δήλωσε ότι της αρέσει η boy band με τον Περρή να τη ρωτάει αν… «θα κατάφερνε και τους πέντε”! Το αστείο αυτό ενόχλησε τα μάλα τη συμπαρουσιάστρια του, η οποία του είπε να προσέχει τι λέει γιατί τους ακούει ο κόσμος και πέντε δικοί της άνθρωποι.

Η παρατήρηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Βαγγέλη Περρή και λίγο μετά παράτησαν και οι δύο την εκπομπή, κυριολεκτικά στον αέρα, αφού την υπόλοιπη μία ώρα έπαιζαν τραγούδια. Το πρωί της Παρασκευής την εκπομπή παρουσίασε μόνος του ο Περρής, ο οποίος αφού καλημέρισε τον κόσμο, είπε ότι δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον με την παρουσίαση της εκπομπής.

Στο κλείσιμο κι ενώ οι ακροατές ζητούσαν την επιστροφή της Γιολάντας Διαμαντή, ο παρτενέρ της τής έστειλε δημόσια πρόσκληση: «Έχουμε όλη την καλή διάθεση να γίνουν τα πράγματα όπως πρώτα. Ήταν ένα κακό γεγονός. Ας το ξεπεράσουμε και μακάρι όλα να γυρίσουν όπως ήτανε».

Βεβαίως, οι αλλαγές είναι πάντοτε μέσα στο πρόγραμμα, συνεπώς τίποτα δεν αποκλείει επιστροφή της Γιολάντας Διαμαντή στα ερτζιανά, έστω και εάν αυτό δεν συμβεί άμεσα.

Διαβάστε για τον άγριο καυγά στην εκπομπή του Λυριτζή και Οιονόμου, στον ΣΚΑΙ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.