Απίστευτο ξεκατίνιασμα Μητσοτάκη-Συμπιλίδη στο facebook

Γιατί ξεκατινιάστηκαν μέσω facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Συμπιλίδη, φίλο του Αντώνη Σαμαρά; Ποια η αιτία της κόντρας τους;

Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Συμπιλίδης «ξεμαλλιάζονται» μέσω facebook, με βαρείς χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλον. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Κυριακος Μητσοτάκης και υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β’ Αθηνών, σχολιάζοντας την αρχική υποψηφιότητα Συμπιλίδη στο νομό Κιλκίς, μίλησε για «πολιτικά εγκλήματα που δεν έχουν παραγραφεί».

Η απάντηση ήρθε μέσω Facebook από τον Γιώργο Συμπιλίδη. «Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί απάλλαξα την παράταξη απ’ τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας, ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του ελληνικού λαού» έγραψε καυστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εισπράξει λίγο αργότερα την αιχμηρή απάντηση : «Καταλαβαίνω την πίκρα σου. 20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι απ’ έξω βρέθηκες».

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του Γιώργου Συμπιλίδη στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στο Κιλκίς, τελικά «αποσύρθηκε», έπειτα από ποικίλες αντιδράσεις, εντός και εκτός ΝΔ, μεταξύ όλων και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε γιατί τσακώθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.