Χαμός με επίθεση Χρυσής Αυγής στον Πέτρο Ευθυμίου

Επίθεση φέρεται να δέχτηκε ο Πέτρος Ευθυμίου, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας. Ποιοι κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή, για την επίθεση στον Πέτρο Ευθυμίου;

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου έκανε προεκλογικές βόλτες σε καφετέριες στο Μαρούσι και φέρεται να δέχτηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Πάνω από 300 πολίτες αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του Πέτρου Ευθυμίου στη καφετέρια ΜΥΘΟΣ επιχείρησαν να τον λιντσάρουν και αυτή την στιγμή ευρισκόμενοι έξω από την καφετέρια προβαίνουν σε έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα σε βάρος του συνόλου των πολιτικών.

“Αλήτες, προδότες, πολιτικοί” και “Κουφάλες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες” είναι τα βασικά συνθήματα που κυριάρχησαν ενώ έψαλαν και τον εθνικό ύμνο.

Γινόταν κυριολεκτικά χαμός.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Πέτρου Ευθυμίου, την οποία επιβεβαιώνει και η Αστυνομία, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής συνομιλούσε με πολίτες στην πλατεία, άτομα της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν σε μικρή απόσταση μοιράζοντας φυλλάδια και προεκλογικό υλικό του κόμματός τους.

Στο σημείο της επίθεσης στον Πέτρο Ευθυμίου βρίσκεται γαλλικό και ισπανικό κανάλι. Από την άλλη πλευρά, φήμες υποστηρίζουν ότι το σκηνικό ήταν καλά προετοιμασμένο.

Ήδη το MEGA έκανε λόγο για προβοκάτσια στην επίθεση Ευθυμίου, εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε ποιο γκάλοπ δείχνει άνοδο της Χρυσής Αυγής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.