Eurovision 2012: τρελές αποδόσεις Unibet σε πρωτιά Ελλάδας ή Κύπρου

Ποιες οι απίθανες αποδόσεις Unibet στο στοίχημα Eurovision 2012 για νίκη Ελλάδας ή Κύπρου στον ημιτελικό;

Ο 57ος διαγωνισμός της Eurovision 2012 ξεκινά σήμερα Τρίτη 22/5/2012 με τη διεξαγωγή του 1ου ημιτελικού, στον οποίο συμμετέχουν διεκδικώντας την είσοδο τους στον τελικό του Σαββάτου, 18 συνολικά χώρες ανάμεσα στις οποίες είναι η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος.

Η Eurovision 2012 αποτελεί το δημοφιλέστερο μη-αθλητικό γεγονός της χρονιάς και όπως είναι φυσικό η Unibet προσφέρει και φέτος στοιχήματα για το συναρπαστικό διαγωνισμό τραγουδιού, σε αποδόσεις και ποικιλία που σίγουρα θα συζητηθούν! Στο site της Βραβευμένης Σουηδικής Εταιρίας θα βρείτε 140 ειδικά στοιχήματα για Eurovision 2012 για τους ημιτελικούς και τον τελικό, πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις, ενώ η Unibet σας προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε live κατά την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Ο σημερινός 1ος ημιτελικός της Eurovision 2012 έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου για την Ελλάδα και την Κύπρο αντίστοιχα. Φαβορί για την πρόκριση είναι και οι 2 συμμετοχές με την απόδοση για την Ελλάδα να είναι στο 1.12 και για την Κύπρο στο 1.20. Το στοίχημα όμως που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των περισσότερων παικτών είναι η νίκη της Ελλάδας ή της Κύπρου στον ημιτελικό. Η ενδεχόμενη πρώτη θέση για την Ελευθερίου έχει απόδοση 10.00 ενώ για την Αδάμου η αντίστοιχη απόδοση είναι 12.00. Ενώ για όσους θέλουν να μειώσουν το ρίσκο τους υπάρχει η επιλογή τερματισμού στις θέσεις 1-3 με τις αποδόσεις να διαμορφώνονται στο 2.5 για την Ελλάδα και στο 3.5 για την Κύπρο αντίστοιχα.

Αν θέλετε να δείτε αποδόσεις για όλα τα στοιχήματα Eurovision 2012 επισκεφτείτε το www.unibet.com και την ενότητα «Ειδικά στοιχήματα».

Σχετικά με τη Unibet
Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.

Δείτε τις τελευταίες αποδόσεις για το πρώτο κόμμα στις εκλογές 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.