Τον κοπάνησαν στο κεφάλι και έγινε διάνοια [video]

Δείτε στο βίντεο πως ο Jason Padgett έγινε διάνοια αφού ληστές τον χτύπησαν στο κεφάλι. Με ποια μεγάλη διάνοια των μαθηματικών τον συγκρίνουν;

Μοιάζει με σενάριο φαντασίας, αλλά είναι γεγονός! Ο Jason Padgett ήταν ένας απλός υπάλληλος σε κατάστημα επίπλων μέχρι που ληστές τον χτύπησαν στο κεφάλι και έγινε διάνοια.

Ο 41χρονος Αμερικανός Jason Padgett μετά την σοβαρή βλάβη που υπέστη έπαθε εμμονή με τους μαθηματικούς τύπους και σήμερα θεωρείται διάνοια. Μάλιστα, οι επιστήμονες τον συγκρίνουν με τον John Nas, την μαθηματική ιδιοφυΐα, που έγινε και ταινία με τον τίτλο «A Beautiful Mind».

Ο κ. Padgett, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές του, σήμερα βλέπει παντού μαθηματικούς τύπους και σχεδιάζει εκπληκτικά σχεδιαγράμματα. «Είναι το μόνο άτομο στον κόσμο που μπορεί να το κάνει αυτό», λένε οι ειδικοί.

Ο ίδιος το μόνο που θυμάται είναι ότι ένα βράδυ άγνωστοι του την είχαν «στήσει» έξω από ένα κλαμπ και άρχισαν να τον χτυπούν για να του πάρουν το μπουφάν.. «Το μόνο που είδα ήταν δυνατό φως και αμέσως έπεσα κάτω», καταλήγει ο Jason Padgett.

Δείτε το βίντεο με το Jason Padgett που μετά το χτύπημα έγινε μαθηματική διάνοια:

Δείτε γιατί έφηβος πούλησε το νεφρό του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.