Ίντερνετ: ποια 4 πράγματα πρέπει να αποφεύγουμε

Ποια είναι τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να τα κάνει κανείς στο ίντερνετ; Διαβάστε τη λίστα που πρέπει να αποφύγεις.

Kάποια θέματα δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο ίντερνετ ότι και να γίνει. Πως το λέμε να τα αποφύγεις. Είναι σημαντικά για σένα, ώστε να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Μερικά είναι τόσο σοκαριστικό που προκαλούν γέλιο αλλά και τόσο αληθινά.

1. Να κάνεις μουσική καριέρα μέσω ίντερνετ:

Είναι κάτι που όλοι το έχουνε μάθει και το κάνουν. Το θέμα είναι, μην περιμένεις να κάνεις πορεία από το ξεκίνημα στο διαδίκτυο. Γνωρίζεται πόσοι φτιάχνουν βίντεο με τις μουσικές τους ικανότητες; Πάνω από ένα εκατομμύριο. Δεν νομίζουμε λοιπόν ότι είναι τόσο ασφαλές να κάνετε κάτι τέτοιο.

2. Το να αγνοείς τα πάντα στο ίντερνετ:

Είναι εντελώς λάθος να το πράξεις αυτό. Πρώτον θα λένε ότι θέλουν για σένα και εσύ δεν θα έχεις πάρει μυρωδιά. Συν τοις άλλοις μπορεί να λένε ότι προσωπικό θέμα έχεις και εσύ να μην αντιληφθείς τίποτα. Έτσι απλά γίνεσαι ρεζίλι.

3. Να το χρησιμοποιήσεις για να διαμαρτυρηθείς στον πρωθυπουργό στο ίντερνετ:

Πιο μεγαλύτερη εξυπνάδα από αυτή δεν υπάρχει. Νομίζετε ότι θα καταφέρετε τίποτα. Εμείς δεν το νομίζουμε, γιατί άμα είστε τόσο σίγουροι ότι θα σας μιλήσει από το ίντερνετ είστε γελασμένοι. Σιγά μην σας κάνει poke ή like!!

4. Να βρείτε πως να δολοφονήσετε κάποιον μέσα στο ίντερνετ:

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως το Ίντερνετ έχει την δυνατότητα να σας πληροφορήσει πως να σκοτώσετε κάποιον. Και με όλους τους πιθανούς τρόπους φυσικά. Είναι ειλικρινά σοκαριστικό επίσης, το πως οι λεπτομέρειες για τα σύνεργα και οτιδήποτε άλλο χρειάστείτε, μπορείτε να το ανακαλύψετε μέσα σε λίγα λεπτά. Μάλιστα μπορείς να φτιάξεις ακόμα και άλλοθι. Ότι έχεις ανάγκη δηλαδή.

Διαβάστε πώς πέθανε 27χρονη από χάπια που αγόρασε από το ίντερνετ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.