Τι απάντησε ο Ρογκ για το “Οι Αγώνες γύρισαν σπίτι τους”

Προκλητική απάντηση του Ζακ Ρογκ στον σάλο για τον ισχυρισμό οτι οι “Αγώνες γύρισαν σπίτι τους” στο Λονδίνο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΟΕ Μαρκ Ανταμς απάντησε την Παρασκευή σε ερώτηση για τον ισχυρισμό του Ζακ Ρογκ που προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ζακ Ρογκ είπε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων οτι με το Λονδίνο 2012 οι “Ολυμπιακοί Αγώνες γυρίζουν σπίτι τους” , προκαλώντας πολλά ερωτηματικά.

Η απάντησή της ΔΟΕ στο σχετικό ερώτημα για τη δήλωση Ρογκ του απεσταλμένου του balla.com.cy Κώστα Ντάλτα ήταν η εξής:

“Η ομιλία του Ζακ Ρογκ ήταν πολύ ξεκάθαρη. Ναι, οι Ολυμπιακοί Αγώνες πήγαν στο σπίτι τους στην Αθήνα, με ένα διαφορετικό τρόπο, με ένα πολύ ειδικό τρόπο, όμως τα παιχνίδια και ο αθλητισμός ήρθαν εδώ στο σπίτι τους.

Ελπίζω όλοι να το καταλαβαίνεται αυτό. Όπως είπε και ο κ. Ρογκ, η Αγγλία είναι η γενέτειρα πολλών αθλητικών γεγονότων τον 19ον αιώνα, και σε αυτό κυρίως ήταν το πλαίσιο στο οποίο κινήθηκε στην ομιλία του. Πιστεύω λοιπόν ότι οι Έλληνες και Βρετανοί πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι που ο αθλητισμός ήρθε στο σπίτι τους 2004, και το 2012 αντίστοιχα”.

Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή. Ας δουν άλλη μια φορά τις τελετές έναρξης σε Αθήνα 2004 και Λονδίνο 2012 και ας αποφασίσουν αν σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων είναι… ο κότινος από κλαδί ελιάς και η Ολυμπία ή… ο Mister Bean και ο James Bond!

Διαβάστε τις αντιδράσεις στην ρηχή τελετή έναρξης Λονδίνο 2012 και δείτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες live ΖΩΝΤΑΝΑ σε ποιότητα HD.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.