#

Καμία έκπληξη: Εκτός κυπέλλου ο ΠΑΟ

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του ΠΑΟ με τον Πλατανιά; Πως κατάφεραν οι “πράσινοι” να μείνουν εκτός της επόμενης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος;

Κάκιστο ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι παίχτες του ΠΑΟ δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό, ενώ οι γηπεδούχοι με τη βοήθεια της Παναγιάς δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πλατανιάς είχε την κατοχή της μπάλας (55%-45%), αλλά οι παίκτες του δεν ήταν απειλητικοί για τον Καπίνο, ο οποίος επανήλθε κάτω από τα δοκάρια του τριφυλλιού και ήταν σε ετοιμότητα όταν χρειάστηκε. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός μπήκε σε σαφείς προσανατολισμούς να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα με οτι αυτό είχε σαν συνέπεια για την επίθεση του τριφυλλιού. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο ευκαιρίες για Παναθηναϊκό και Πλατανιά. Στο 46′ κεφαλιά του Τοτσέ πέρασε λίγο άουτ και στο 49′ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ έσωσε με τα πόδια την εστία του σε τετ α τετ με τον Ονιέμα.

Από εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός ήταν σαν να μην υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι, δίνοντας την ευκαιρία στον Πλατανιά να πετύχει δύο φορές σε διάστημα 5 λεπτών, το γκολ της πρόκρισης. Και στο 65′ και στο 69′ ο Μαραγκουδάκης ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι απέτυχε να νικήσει τον Καπίνο, ο οποίος μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση έσωσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Τη στιγμή που ο προπονητής της ομάδας του Πλατανιά, Αγγελος Αναστασιάδης, προσπαθούσε από τον πάγκο να κάνει διορθωτικές κινήσεις στην επίθεση για να έρθει το πολυπόθητο γκολ, ο Φάμπρι κρατούσε τις αλλαγές για καθυστέρηση!

Μια από αυτές, λοιπόν, έμελλε να κρίνει το παιχνίδι. Ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος μπήκε στη θέση του -μοιραίου μέχρι εκείνο το λεπτό- Μαραγκουδάκη, δέχθηκε το δώρο της απόκρουσης σε πρώτο χρόνο του Καπίνο σε σουτ του Κάλαϊτζιτς και με πλασέ χάρισε τη μεγάλη πρόκριση στον Πλατανιά αφήνωντας τον ΠΑΟ εκτός της επόμενης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Αμέσως μετά το γκολ αποβλήθηκε ο Φάμπρι διαμαρτυρόμενος για αλλαγή σε πλάγιο άουτ και δεν πρόλαβε να κάνει τις άλλες δύο αλλαγές.

Διαβάστε ποιους ποδοσφαιριστές διώχνει ο Παναθηναϊκός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!